26 Φεβ 2014

Παρουσιάστηκε στην Αθήνα το βιβλίο του Σταύρου Κωνσταντινίδη

Πέτρος Τατσόπουλος και Σπύρος Βούγιας στο πάνελ
Παρουσιάστηκαν σήμερα στην Αθήνα, οι ´´ΕΞΥΠΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ´´, το νέο βιβλίο, του Θεσσαλονικιού Συγκοινωνιολογου Σταύρου Κωνσταντινιδη, στους εκπροσώπους του τύπου. Ήδη το ενδιαφέρον ..
είναι πολυ μεγάλο, και Δήμαρχοι και υποψηφιοι Δήμαρχοι της Αθήνας έχουν εκφράσει τη διάθεση να υιοθετήσουν τις προτάσεις του βιβλιου ως ένα πλήρες πρόγραμμα παρεμβάσεων για το κυκλοφορικό και την καθημερινότητα. Ιδιαιτερο ενδιαφέρον επέδειξε ειδικά ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Κώστας Ασκουνης, και ο Δήμαρχος Αθηναιων κ. Καμινης.

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί στη Θεσσαλονικη σε ανοιχτή εκδήλωση, την Πέμπτη 6 Μαρτίου στις 19.00, στο εστιατόριο Πανελληνιον στη Σαλαμινος ( Λαδαδικα) στην οποία έχουν προσκληθεί όλοι ανεξαιρέτως οι υποψηφιοι των αυτοδιοικητικών εκλογών και οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων. Αν ανταποκριθούν θα διεξαχθεί οπωσδήποτε ένα πρώτο debate, ενώπιον του κοινού της πόλης, για τα φλέγοντα θέματα της καθημερινότητας της Θεσσαλονίκης. 

Μεταξυ άλλων έχουν προσκληθεί ο Υπουργός Μακεδονίας - Θράκης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιων έργων κ. Σιμόπουλος, ο Δήμαρχος και όλοι οι υποψηφιοι Δημαρχοι του Δημου Θεσσαλονικης, όλοι οι Δήμαρχοι του Πολεοδομικού Συγκροτήματος, ο Περιφεριεαρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστας, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Ιωαννιδης, ο Διευθντης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος ΣΑΣΘ και πολλοί ακόμη θεσμικοί εκπρόσωποι φορέων.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη