13 Φεβ 2014

Προσπαθεί να την βγάλει τζάμπα ο Σίμος;

Σε ρυθμούς σκληρού ροκ χορεύει η αντιπολίτευση του Δήμου Νεάπολης Συκεών τον Δήμαρχο, Σίμο Δανιηλίδη. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Ζιγκερίδης...



...προέβη σε νέες καταγγελίες σχετικά με έργα-μακέτες που μόνο στόχο έχουν την άγρα ψήφων. 

Δείτε όλη την καταγγελία:


ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!!! 


Συνεχίζει την πρωτοφανή επικοινωνιακή πολιτική ο Δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης ξοδεύοντας τα λεφτά των δημοτών , αφού έχει μετατρέψει τα πάντα σε προεκλογική φιέστα παρουσίασης έργων- μακέτα παραβιάζοντας κανόνες ισοτιμίας της προεκλογικής περιόδου. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος απέστειλε σε όλους τους γονείς μέσω των σχολείων των Πεύκων επιστολή τριών σελίδων με την οποία καλούσε στην παρουσίαση μελέτης κατασκευής του 2ου Γυμνασίου Πεύκων . Στην επιστολή προπαγάνδας προσπαθώντας στην αγωνία του να δικαιολογήσει το ανύπαρκτο έργο της Διοίκησης του μιλά άκουσον άκουσον για έργα 80 εκ. σε όλο το Δήμο και μάλιστα ότι στα Πεύκα ξεπερνούν τα 11 εκ. ,όταν το πολύ χαμηλό ποσοστό εκτέλεσης του τεχνικού προγράμματος τον διαψεύδει απόλυτα εκτός και εάν έχει χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας και των αριθμών. Προσπαθεί μάταια να πείσει τους πολίτες των Πεύκων για το έργο που δεν έγινε!!! Και όλα αυτά εγκαινιάζοντας μακέτες ξοδεύοντας για προσκλήσεις πολυτελείας για καθαρά προεκλογικούς σκοπούς ..συνεχίζοντας την εγκαινολογία και παροχολογία χωρίς όρια...Ξεπερνώντας τον εαυτό του προσπαθεί να δημιουργήσει πλαστή εικόνα παραπληροφορώντας τους πάντες παίζοντας με την νομιμότητα .. Έτσι για μια ακόμη φορά ο Δήμος απέκρυψε ότι υπάρχει ολόκληρο ρέμα δίπλα από το οικόπεδο που θα ανεγερθεί στο προσεχώς μέλλον , το οποίο δεν φαινόταν στο αρχικό τοπογραφικό που είχε στείλει ο δήμος στο ΟΣΚ ΑΕ . Ζητήθηκε νέο τοπογραφικό από το Δήμο με πλήρη αποτύπωση του ρέματος.

Καταλαβαίνετε πραγματικά την αξιοπιστία του Δήμου όταν αντίστοιχα κατηγορείτε για ψευδές τοπογραφικό του οικόπεδου του 8ου-15ου Νηπιαγωγείου Συκεών και χωρίς να έχει απαντήσει ο Δήμαρχος ακόμη, πως είναι δυνατόν να κατατίθεται ανακριβές τοπογραφικό και να μην γίνεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση και μάλιστα σε ένα έργο το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ; Για τον επικεφαλή της Δυναμικής Ενότητας Πολιτών Νεάπολης Συκεών και υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτριο Ζιγκερίδη ανακύπτουν οι σοβαρότατες ευθύνες της Διοίκησης για την καθυστέρηση σημαντικών έργων και ότι τα επικοινωνιακά παραμύθια δεν τον σώζουν!!!!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη