28 Φεβ 2014

Μαθήματα ηλεκτρονικής Δημοκρατίας στη Βιστωνίδα και τα Σήμαντρα

Ο Δήμος Αβδήρων σας προκαλεί στην παρουσίαση του Έργου «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π «Ψηφιακή Σύγκλιση»:



  • στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Σημάντρων, Σήμαντρα (Δημοτική Ενότητα Σελέρου), στις 7 Μαρτίου 2014 και ώρα 12.00.
  • στην Αίθουσα του Μουσείου Λαογραφικών Ενδυμασιών των Βαλκανικών Χωρών, Γενισέα (Δημοτική Ενότητα Βιστωνίδος), στις 11 Μαρτίου 2014 και ώρα 12.00.


Πρόκειται για ένα καινοτόμο ηλεκτρονικό πολυ-χώρο ο οποίος παρέχει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων, μεθόδων και υπηρεσιών, που με συγκεκριμένα βήματα μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχημένη εφαρμογή της ηλεκτρονικής δημοκρατίας (e-democracy) στην πράξη. Παρέχει διαδραστικές υπηρεσίες Διαβούλευσης, Δημοσκοπήσεων, Τηλεδιάσκεψης, Κοινωνικής Δικτύωσης και Πληροφόρησης προς τους πολίτες με στόχο την ενεργοποίηση τους και την άμεση συμμετοχή τους στη λήψη αποφάσεων. Επιπρόσθετα, ο Δήμος Αβδήρων προμηθεύτηκε 5 Οθόνες Ενημέρωσης Πολιτών, με κατάλληλο λογισμικό Ψηφιακής Σήμανσης, προκειμένου να ενημερώνει άμεσα και στοχευμένα τους πολίτες σχετικά με τις εξελίξεις στον Δήμο. Η ηλεκτρονική διεύθυνση του έργου είναι http://politis.avdera.gr 

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη