25 Μαρ 2014

Κάλεσμα- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- Κώστας Θεοδωρίδης

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΙΚΗΣ για την Αλλαγή πορείας στον Δήμο Παύλου Μελά
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014
11:30 το πρωί στο Κέντρο Πολιτισμού "Χρήστος Τσακίρης"


Από την Κοινωνική Συνένωση στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ!

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

Οι πολίτες, οι συνδημότισσες και οι συνδημότες που μας στήριξαν τον Νοέμβρη του 2010, αισθάνονται πικραμένοι, πονεμένοι όπως και όσοι συνδημότες-συνδημότισσες είχαν κάνει άλλη επιλογή δίνοντας για μερικές δεκάδες ψήφους την εντολή στον απερχόμενο Δήμαρχο να διοικήσει τον τόπο, αισθάνονται προδομένοι και εξαπατημένοι.
Αγωνιούν για την πορεία του τόπου μας, της γειτονιάς μας.
Ο κόσμος θέλει να ειπωθούν όλα και θα ειπωθούν, να κατανοήσει αίτια, να αποδώσει ευθύνες όπου ανήκουν.
Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ έχει την δύναμη , την εμπειρία και τις γνώσεις να βρει τις λύσεις, να αποκαταστήσει τις αδικίες και το τέλμα που έχει περιέλθει ολόκληρος ο Δήμος Παύλου Μελά.

Θα αναδείξουμε στο διάστημα που έρχεται με ανοιχτές και συλλογικές διαδικασίες, τις θέσεις, τις αρχές και τις αξίες μας, αυτές που θα μας ενώσουν και θα εγγυηθούν ότι και πάλι, ξανά θα πάρουμε το μέλλον και την κατάσταση στα χέρια μας ώστε ο Δήμος Παύλου Μελά να ξανά γίνει η πρωταγωνιστική δύναμη στις Δυτικές Συνοικίες της Θεσσαλονίκης, αυτές τις διαδικασίες τις εγγυώμαι προσωπικά, εγγυητής της ενότητας είναι η συλλογικότητα μας, εγγυητής της ενότητας και της Αλλαγής πορείας για τον Δήμο Παύλου Μελά είναι τα μέλη, τα στελέχη, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Κοινωνικής Συναίνεσης και η συνείδηση τους.
Δεν χρειάζονται άλλοι εγγυητές που έχουν πάρει ..εργολαβία.. τον πόλεμο λάσπης, η οποία όμως πέφτει στον ανεμιστήρα κάθε φορά.
Προχωράμε συλλογικά και συντεταγμένα με πυξίδα τις αρχές μας και την ιστορία μας, οργανωμένα, με σχέδιο και μαζική παρουσία παντού!

Προχωράμε με ανοιχτό διάλογο, με μοναδική φροντίδα το συμφέρον της κοινωνίας και κανενός άλλου. Συγκρουόμαστε με το χθες και ότι κουβαλούσε μαζί του, πολεμάμε για το αύριο, για το μέλλον του Παύλου Μελά και των ανθρώπων του.
Θέλω να είμαι ξεκάθαρος σε όλους, οι κάτοικοι, οι Δημότες του Παύλου Μελά και κανένας άλλος αποφασίζουν για το ποιος θα διοικήσει αυτόν τον τόπο.
Καλούμαστε να περιφρουρήσουμε τις δημοκρατικές διαδικασίες στην πορεία μέχρι τις εκλογές και την ώρα της απόφασης από την κοινωνία του Παύλου Μελά.

Θέλουμε, Μπορούμε και θα το πράξουμε.
Κώστας Θεοδωρίδης υποψήφιος Δήμαρχος Παύλου Μελά
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη