10 Μαρ 2014

Ο Γ. Ιωαννίδης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

Πραγματικά έχουμε την εντύπωση πως δεν βλέπουμε τον coach έτσι συχνά...
Μια εικόνα στην οποία σίγουρα δεν μας έχει συνηθίσει ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι χαλαρός σε club με ένα ποτό στο χέρι! Κι όμως το είδαμε κι αυτό! Σε εκδήλωση της ΔΑΠ ΝΔΦΚ είδαμε τον βουλευτή με πολύ χαλαρή διάθεση ανάμεσα σε νέους, στο φυσικό του περιβάλλον δηλαδή!

"Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά της ΔΑΠ-ΑΕΙ", δήλωσε, "για την θερμή υποδοχή που μου έκαναν. Είχα την ευκαιρία να συζητήσω μαζί τους για τα θέματα που τους απασχολούν αλλά και να τους διαβεβαιώσω ότι όλη μας η προσπάθεια στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα επικεντρωθεί στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, ώστε να μην αναγκάζονται οι νέοι μας να φεύγουν στο εξωτερικό... Η σημερινή Ελλάδα είναι υπόλογη στη νεολαία της. Η υποχρέωση μας απέναντι της είναι δεδομένη. Θα κάνουμε το καθήκον μας".

Περιοδεία στο νομό Πέλλας

Σήμερα το απόγευμα ο κ. Ιωαννίδης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο νομό Πέλλας. Αρχικά, θα συναντηθεί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και στη συνέχεια θα έχει στην Έδεσσα συνάντηση με τη ΝΟΔΕ του νομού Πέλλας. Τέλος, στις 20.30, ο κ. Ιωαννίδης θα έχει στη Σκύδρα συνάντηση με εκπαιδευτικούς.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη