25 Μαρ 2014

Ο Θανάσης Μακρής κατεβαίνει με τον Κώστα Σωτηράκη στον Εύοσμο

Και εξηγεί γιατί: "Φίλες & φίλοι, με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας σεβόμενος όλους σας και τα προβλήματα που μας απασχολούν αποτιμώντας το ρόλο, και τη διαδρομή μου στα ..
κοινωνικά, επαγγελματικά, τεκταινόμενα, συντάσσομαι στη συνολική προσπάθεια του συνδυασμού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Σωτηράκη, ως Υπ.Δημοτικός Σύμβουλος για το Δήμο Ελ.κορδελιου-Ευόσμου.
Σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο κρίσης που διανύει ο τόπος μας αποτελεί για μένα πρόκληση, ώστε να παλέψ...ω να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, τις γνώσεις και τις εμπειρίες για τον Δήμο μας ,με βασικό στόχο την προάσπιση των συμφερόντων του συμπολιτών μου.
Να αντιστρέψουμε όλοι μαζί, τη μίζερη πραγματικότητα, την ομολογημένη αποτυχία στο Δήμο μας και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση , τη διαπιστωμένη παρακμή και την διολίσθηση στο τέλμα. Μπροστά μας, έχουμε τις Δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου.Μπροστά μας, έχουμε μια ευκαιρία να δώσουμε μια απάντηση.Τοποθετούμαστε ενάντια σε Δημοτικές Αρχές που βολεύονται σε ένα συμπληρωματικό ρόλο απλής διαχείρισης, που ορίζει η κεντρική εξουσία και που αρκούνται σε έργα βιτρίνας και μάλιστα της τελευταίας στιγμής. Μπορούμε τώρα, με «νου, με λογισμό μ' όνειρο, με όραμα, με σχέδιο και πολιτική βούληση,» να θέσουμε τα θεμέλια για την ανατροπή για μια δημιουργική πορεία στο Δήμο μας.Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για έναν Δήμο :εγγυητή της δημοκρατικής έκφρασης, ανοιχτό στην κοινωνία, στους πολίτες και στους φορείς.

Αγαπητοί συνδημότες, και συνδημότισσες του Ελ. Κορδελιού-Εύοσμου, η τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει καμία σχέση με την κεντρική πολιτική σκηνή

Γι αυτό πρέπει να δώσουμε την δική μας απάντηση σε όλους αυτούς που έχουν μάθει να μας παίρνουν την ψήφο με ψεύτικες υποσχέσεις.Ήρθε τώρα η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΩΡΑ . Στις εκλογές της 18ης ΜΑΪΟΥ ψηφίζουμε συνειδητά μακριά από κόμματα και προκαταλήψεις του παρελθόντος Στηρίζουμε όλοι μας την παράταξη του Υπ. Δημάρχου Ελ.κορδελιού -Ευόσμου Κώστα Σωτηράκη την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Δίνοντας
ετσι την δικη μας απάντηση"
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη