29 Απρ 2014

Μμμμ, "επώνυμη" υποψηφιότητα στο συνδυασμό Καλαφάτη

Μια φιλόδοξη, επίμονη και ιδιαίτερα αγαπητή στους Θεσσαλονικείς υποψηφιότητα, ενέταξε στο ψηφοδέλτιό του για το Δήμο Θεσσαλονίκης, ο Σταύρος Καλαφάτης.


Η Άντρια Παπαδοπούλου, γνωστή σχεδιάστρια μόδας με ανώτατες σπουδές Μόδας και Καλών Τεχνών στη Σορβόννη και γνώσεις ψυχολογίας και σημειολογίας, αποφάσισε να προσφέρει τις ιδέες και τις προτάσεις στον Πολιτισμό της καθημερινής ζωής των Θεσσαλονικέων, επικεντρώνοντας στην αισθητική αλλά και στο νέο χρώμα που πρέπει και μπορεί ν΄αποκτήσει η Πόλη, κόντρα στο γκρίζο και τη μιζέρια της κρίσης.

Επιχειρηματίας με δραστηριότητες στην Ελλάδα και διεθνώς οραματίζεται μια πόλη με επίκεντρο τον άνθρωπο, την αισθητική και τον Πολιτισμό.

Όλα αυτά τα χρόνια εργάζεται αθόρυβα στον χώρο που την γοητεύει, παρουσιάζοντας τις δημιουργίες της σε μεγάλες επιδείξεις Μόδας. Στο Παρίσι στον οίκο Dior και συνεργάζεται με πολυεθνικές για την δημιουργία συλλογών “Prêt-a-porter”. Ταξιδεύει σχεδόν σε όλον τον κόσμο και επιστρέφει πάντα στην πόλη που τόσο αγαπά, τη Θεσσαλονίκη.

Η αγάπη της για την ομορφιά και τον άνθρωπο αποτελούν πρωταρχικό της κίνητρο σε εργασιακό και σε κοινωνικό επίπεδο και η ενασχόληση της με τα κοινά είναι για εκείνη τρόπος ζωής, ως στάση ενεργού πολίτη. Εξάλλου, είναι γνωστή η φιλοζωική της δράση τα τελευταία 15 χρόνια στην Ελλάδα, μέσα από την εθελοντική καμπάνια «Υιοθετήστε ένα αδέσποτο». Η εθελοντική της δράση, την βρίσκει επίσης, κοντά στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού. Τις συμβουλεύει βελτιώνοντας την εικόνα και ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση τους για καλύτερη επανένταξη.

Φιλόδοξη, επίμονη και αποφασιστική, συνεχίζει να εργάζεται αδιάκοπα και να συμμετέχει ακούραστα όπου μπορεί. Άλλωστε οι γυναίκες είναι προικισμένες με αστείρευτη δύναμη.

«Εάν οι συμπολίτες μου με εμπιστευθούν, υπόσχομαι ότι θα εργασθώ επίμονα και υπεύθυνα για να ομορφύνουμε την καθημερινότητα των Θεσσαλονικέων, να εμπλουτίσουμε με νέες ιδέες την καθημερινή μας ζωή, να επενδύσουμε στον Πολιτισμό και την αισθητική. Μπορούμε, αν το πιστέψουμε. Στη Θεσσαλονίκη μας, μπορούν να είναι όλα «εν-τάξει», αναφέρει η Άντρια Παπαδοπούλου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη