10 Απρ 2014

Η Μέρκελ έρχεται, οι νέοι φεύγουν, η χώρα καταρρέει

Την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014, η πρωτοβουλία των νέων για το Δήμο Θεσσαλονίκης «Μένουμε Θεσσαλονίκη» οργανώνει ...
συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην επίσκεψη της Άνγκελας Δωροθέας Μέρκελ στην Αθήνα. Η παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους στις 12μ.μ. (έξω από το Ολύμπιον) όπου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του «Μνημείου Υποτέλειας» -μιας στήλης μνήμης όλων των θυμάτων της πολιτικής που επιβάλει η «γερμανική Ευρώπη» στη χώρα μας.


δείτε εδώ το κείμενο που θα μοιραστεί στα πλαίσια της διαμαρτυρίας:

Την Παρασκευή 11 Απριλίου καταφθάνει στην Ελλάδα η καγκελάριος της Γερμανίας, και πραγματικό αφεντικό της Ελλάδας, Άγκελα Δωροθέα Μέρκελ. Έρχεται να επιθεωρήσει την πρόοδο της πολιτικής που επιβάλει στις πλάτες του δύστυχου ελληνικού λαού, χτυπώντας φιλικά στην πλάτη την ελληνική διοίκηση της νέας γερμανικής αποικίας, για την προσήλωση που δείχνουν στην υλοποίηση της πολιτικής της. Την ίδια στιγμή, η ελληνική διοίκηση πανηγυρίζει για το περίφημο «πρωτογενές πλεόνασμα» και ετοιμάζεται να γιορτάσει την είσοδο της χώρας στις αγορές.

Τα κατάφεραν πολύ καλά! Και επίσημα, η Ελλάδα είναι μια Μπανανία του ευρωπαϊκού Νότου. Ποιο είναι το τίμημα; Πάνω από τα κεφάλια μας ξεπροβάλλει με την υπόσχεση της ανάπτυξης ένας εφιάλτης: Γιγάντια ξενοδοχεία, πολυεθνικές εξόρυξης χρυσού, τα φουγάρα της καύσης σκουπιδιών, το ξεπούλημα της γης, του νερού, τα βιομηχανικά αιολικά πάρκα. Στρατιές ανέργων, στρατιές μεταναστών που εγκαταλείπουν τη χώρα, στρατιές γκαρσονιών. Στρατιές εξαθλιωμένων. Όλοι μαζί φωνάζουν στην Άγκελα Μέρκελ: «Χαίρε Καίσαρα, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν».

Πριν από μερικές βδομάδες, δημοσιοποιήθηκε μια έρευνα για την δημογραφική κατάσταση της χώρας μας. Η πολιτική που επέβαλαν οι ελληνικές κυβερνήσεις από το 2009 κι έπειτα, έχουν καταβαραθρώσει τους ρυθμούς των γεννήσεων,πλέον στα ελληνικά νοικοκυριά υπολογίζεται ότι έχουν μειωθεί κάτω από 1 παιδί ανά οικογένεια. Αυτή είναι η υπέρτατη μακροπρόθεσμη συνέπεια του «πρωτογενούς πλεονάσματος», ότι σε μερικές δεκαετίες θα έχει συντελεστεί μια«λευκή γενοκτονία» και ο ελληνικός λαός κινδυνεύει να συρρικνωθεί μέχρι το 2050 στα 7-7,5 εκατομμύρια.

Πανηγυρίστε, λοιπόν, Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελε Βενιζέλο, Ιωάννη Στουρνάρα και λοιποί κυβερνητικοί εκτελεστές της εγκληματικής πολιτικής. Τα καταφέρατε να ρημάξετε μια χώρα. Όσο για το «πρωτογενές πλεόνασμα», μην μας κοροϊδεύετε, δεν απευθύνεστε σε ηλιθίους. Κι ο Ιούδας, μέρες που έρχονται, απέσπασε 30 αργύρια «πρωτογενές πλεόνασμα» από τις υπηρεσίες του στην Ρωμαϊκή κατοχική διοίκηση…

Μένουμε Θεσσαλονίκη

«Ούτε φυγή – Ούτε υποταγή»

menoumethess@gmail.com | @menoumethess
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη