12 Απρ 2014

Κρίμα! Τέλος το Ταλαιπωριακός-Βραδυποριακός

Ένα ιστορικός θεσμός, ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στον Ταλαιπωριακό και τον Βραδυποριακό, μετά από 53 συναπτά έτη τήρησης του, έφτασε στο τέλος του καθώς ματαιώνεται φέτος και όλα δείχνουν πως δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον.


Ο λόγος ήταν το γεγονός ότι στην περυσινή -και τελευταία όπως όλα δείχνουν- αναμέτρηση των δύο ομάδων, οι φίλοι της ομάδας του Κορυδαλλού χρησιμοποίησαν ύβρεις και δεν είχαν και την καλύτερη συμπεριφορά απέναντι στη ζωντανή ιστορία του Θρύλου.

Αυτό φυσικά, όπως αναφέρει ο «Γαύρος» ενόχλησε τους παλαίμαχους των «ερυθρόλευκων» και μετέφεραν τα έντονα παράπονά τους στους υπεύθυνους της Προοδευτικής.

Ακολούθησαν συχνές επαφές ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων και πολλές διαβεβαιώσεις από πλευράς Προοδευτικής ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να ξανασυμβεί, ωστόσο οι βετεράνοι των Πειραιωτών ήταν… κάθετοι

Για τον λόγο αυτό, ζήτησαν να μπει ένα τέλος στο συγκεκριμένο παιχνίδι, διότι όπου κι αν αγωνίζεται η ομάδα των βετεράνων του Θρύλου, τη σέβονται και την υποδέχονται με τον καλύτερο τρόπο! Κάτι τέτοιο δεν γινόταν τα τελευταία χρόνια κάθε Μεγάλη Παρασκευή στον Κορυδαλλό, καθώς το κλίμα ήταν εχθρικό, σύμφωνα πάντα με τοποθετήσεις των παλιών μορφών των «ερυθρόλευκων».

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τελευταίες επαφές ανάμεσα στους παλαίμαχους του Θρύλου και της Προοδευτικής δεν οδήγησαν σε κάποια λύση και έτσι ο Σύνδεσμος των βετεράνων του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να δώσει ένα τέλος σε αυτό το παιχνίδι-θεσμό.

Μάλιστα, αναμένεται άμεσα να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από πλευράς των παλιών μορφών των Πειραιωτών, όπου θα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έλαβε τέλος ο συγκεκριμένος αγώνας, αλλά και τις σκέψεις των παλαιμάχων από τη νέα χρονιά. Πώς δηλαδή θα καλύψουν πλέον το «κενό» αυτού του παιχνιδιού μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, από τη νέα σεζόν.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι τα παιχνίδια πλέον θα λαμβάνουν χώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η ημέρα διεξαγωγής του συγκεκριμένου παιχνιδιού θα αλλάξει. Από Μεγάλη Παρασκευή σε Μεγάλη Τετάρτη, και οι άνθρωποι που έχουν γράψει με χρυσά γράμματα την ιστορία του κορυφαίου ελληνικού συλλόγου θα αντιμετωπίζουν ομάδες βετεράνων από τον Πειραιά.

Πηγή: gavros.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη