8 Μαΐ 2014

Κουριαννίδης: "Οι μάσκες έπεσαν κύριε Μπουτάρη"

O επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη πόλη ελληνική» και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης, μετά την συμμετοχή του στο 1ο debate των υποψηφίων για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, που πραγματοποίησε η Δημοτική Τηλεόραση TV100, δήλωσε τα εξής:


Σίγουρα δεν ήταν διάλογος κωφών, ήταν όμως παράλληλοι μονόλογοι. Τα κομματικά επιτελεία (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Οικολόγοι, Ανταρσύα) ανέπτυξαν δι’ αντιπροσώπων τις θεωρητικολογίες τους προσβάλλοντας τη νοημοσύνη των πολιτών και υποτιμώντας τους εαυτούς των, δύο νέοι άνθρωποι (Ρακκάς και Παπαμιχαήλ) κατέθεσαν ελπιδοφόρες προτάσεις που έσπευσαν να οικειοποιηθούν και να κολακέψουν οι προηγούμενοι, ενώ από τον «ανεξάρτητο» κ. Στεργίου ήταν φανερό ότι η τρίχρονη αλαλία του στο Δημοτικό Συμβούλιο μάλλον είχε τις συνέπειές της στην ανάπτυξη πολιτικού λόγου εκ μέρους του. Πολύ κακό για το τίποτα λοιπόν. Μία οδυνηρή για τους δημότες αλλά και για τους υποψηφίους διαδικασία, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της δημοσιογράφου κας Μουστάκα να περισώσει το κύρος του θεσμού. Κατά τα λοιπά, ο φασιστικός αποκλεισμός της Χ.Α. από το debate μόνο θλίψη προκαλεί για το κατάντημα μιας δημοκρατίας που κατατρώγει τις σάρκες της και συνθλίβει τις αξίες της στο όνομα των ... αξιών της.
Επί της ουσίας, αίσθηση έκανε η τοποθέτηση του απερχομένου δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη, ο οποίος σε μία αποκαλυπτική του έκφραση ειλικρίνειας, τόνισε ότι η Θεσσαλονίκη δεν είναι τουριστική πόλη και ό,τι κάνει στον τομέα αυτό είναι μόνο για την ανάδειξη του οθωμανικού και εβραϊκού μεγαλείου της και της γενοκτονίας των Εβραίων κατοίκων της από τους ναζί! Πάνε περίπατο λοιπόν όλα όσα μας έλεγε τόσον καιρό και αποκαλύπτονται οι πραγματικοί στόχοι της φιλοεβραϊκής και φιλοτουρκικής πολιτικής του, καθώς και ο λόγος για τον οποίο έσπευσε να εγκαινιάσει το γραφείο του οικονομικού εγκληματία Τζόρτζ Σόρος στην πόλη μας. Οι μάσκες έπεσαν!


Στεργίου: "Κύριε Μπουτάρη, πόσα χρόνια χρειάζεστε για να τελειώσετε το ανύπαρκτο έργο σας;"


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη