7 Μαΐ 2014

Διακοπή με νόημα στη δίκη της υπεξαίρεσης


Δεν είχε προλάβει καλά καλά να δώσει τον πολιτικό του όρκο και να ζεστάνει την καρέκλα του μάρτυρα, όταν ο Πρόεδρος ζήτησε διακοπή μιας ώρας!


Για όσους απορούν, να ενημερώσουμε πως οι μάρτυρες στη δίκη της υπεξαίρεσης, εξαιτίας της πολύωρης διαδικασίας, καταθέτουν καθιστοί.

Στο προκείμενο λοιπόν, μετά τα τυπικά, ποιος είστε, τι κάνετε κλπ. ο πρόεδρος του Πενταμελούς Εφετείου ζήτησε διακοπή της συνεδρίασης. Αυτό συνέβη διότι ο Ανδρέας Κουράκης που προσήλθε σήμερα να καταθέσει μετά τον Χασδάι Καπόν, δήλωσε πως όντας στην αντιπολίτευση τότε του Δήμου Θεσσαλονίκης, είχε προειδοποιήσει τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο για την υπεξαίρεση.

Ο Πρόεδρος τον διέκοψε και του ζήτησε τα πρακτικά της συνεδρίασης. 

Ο Αντιδήμαρχος πήγε να του δώσει τις σημειώσεις του και ο πρόεδρος του είπε "Αφήστε τα πολιτικά σας, οι σημειώσεις σας δεν με αφορούν, θέλω τα πρακτικά της συνεδρίασης όπου είπατε στον Δήμαρχο για την υπεξαίρεση". 

Ο Ανδρέας Κουράκης είπε πως τα πρακτικά είναι σε άλλο φάκελο και ήθελε χρόνο να τα βρει.Ο Πρόεδρος τότε διέταξε ωριαία διακοπή, νωρίτερα από το συνηθισμένο προκειμένου ο Ανδρέας Κουράκης να προσκομίσει το πρακτικό της συνεδρίασης.


Για να δούμε, θα το βρει;






 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη