23 Μαΐ 2014

Ποιον στηρίζει ο Μοσχούλας στο Δήμο Παύλου Μελά

Δεν θα το πιστέψετε! Πρώτη φορά στα χρονικά!


Ο Ιωάννης Μοσχούλας ανακοίνωσε σήμερα με δελτίο τύπου πως στο δεύτερο γύρο των εκλογών για το Δήμο Παύλου Μελά, ψηφίζει ΛΕΥΚΟ! Και μάλιστα προτρέπει όσους τον ψήφισαν να κάνουν το ίδιο!
Διαβάστε την ανακοίνωση:

 «Η Δημοτική  Ανεξάρτητη  Παράταξη του δήμου Παύλου Μελά «ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ» ευχαριστεί όλους τους δημότες  που με την ψήφο τους στήριξαν μια νέα  προσπάθεια για την αλλαγή στο δήμο μας. Τα αποτελέσματα της προηγούμενης Κυριακής μας γεμίζουν δύναμη και αισιοδοξία για να συνεχίσουμε πιο δυναμικά και πιο εντατικά τις προσπάθειες μας ώστε να καταφέρουμε ο τόπος μας να αλλάξει σελίδα.

Δώσαμε μια έντιμη και καθαρή προεκλογική μάχη με μόνα μας όπλα τις θέσεις μας, τα επιχειρήματα μας και την νεανικότητα του ψηφοδελτίου μας.

Στα μεγάλα και καθημερινά προβλήματα του δήμου μας θα είμαστε παρόντες και θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τις θέσεις μας, ελέγχοντας αυστηρά την επόμενη διοίκηση. Συνεχίζουμε να παλεύουμε τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στην κοινωνία για όλα αυτά με τα οποία ο τόπος μας θα μετεξελιχτεί σε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Δήμο με Πολιτιστική ταυτότητα.

Από την αρχή της ίδρυσης μας μέχρι σήμερα ήμασταν σαφείς, με ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις. Το ίδιο θα είμαστε και αυτή την Κυριακή.

Ευχόμαστε η νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει να παλέψει για ένα καλύτερο αύριο και δεσμευόμαστε ότι θα στηρίξουμε τις ενέργειες εκείνες που συμφωνούν με το πρόγραμμα μας. Επειδή όμως γνωρίζουμε καλά τις δυο  παρατάξεις και τους επικεφαλής τους δεν είμαστε αισιόδοξοι. Υπηρέτησαν και υπηρετούν εκείνες τις πολιτικές του συστήματος της κεντρικής εξουσίας που διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό και εξαθλίωσαν την ελληνική οικογένεια. Είναι υπεύθυνοι για τα χρόνια άλυτα προβλήματα του δήμου. Υπηρέτησαν σε θέσεις Αντιδημάρχων, Πρόεδρων και Δημάρχων τα τελευταία 20 χρόνια και απέτυχαν.

Για τους παραπάνω λόγους τα μέλη της παράταξης μας αποφάσισαν ομόφωνα  κατά τη χθεσινή τους συνεδρίαση να ψηφίσουν ΛΕΥΚΟ αυτήν την Κυριακή.

Καλούμε όλους τους πολίτες του δήμου μας να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα συμμετοχής στη γιορτή της Δημοκρατίας».

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη