4 Μαΐ 2014

ΕΚΚΛΗΣΗ του ΒΛΑΣΗ ΓΩΓΟΥΣΗ

Άκουσα φίλοι αναγνώστες μου πριν λίγο στο ραδιόφωνο την ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ , την γνωστή και ως « ΗΡΩΪΚΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΈΒΡΟΥ».
Για όσους δεν την ξέρουν πρόκειται για έναν Άγγελο που έστειλε ο Θεός στην Ελλάδα .
Η ΧΑΡΑ ( θυγατέρα του τότε Προέδρου του Αρείου Πάγου ΒΑΣΙΛΗ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ) όταν την ρώτησαν σε ποιο σχολείο της Εκάλης ή του Κολωνακίου θέλει να διορισθεί διάλεξε και πήγε να διδάξει σ`ένα ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙ της ….ΘΡΑΚΗΣ , γιατί φρονεί ότι είναι περισσότερο χρήσιμη στα παιδιά του Μεγάλου Δερείου της Θράκης απ`όποιο δήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας..
Η Νικοπούλου, η οποία παρά το γεγονός ότι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού, από φανατικούς τουρκόφωνους μουσουλμάνους και διώχθηκε από το σπίτι που της είχε παραχωρηθεί από το ελληνικό δημόσιο όχι μόνο παρέμεινε και δίνει την δική της μάχη αλλά μαζί με τον σύζυγό της έγιναν δημότες του χωριού , μεταφέροντας εκεί και τα εκλογικά τους δικαιώματα , προκειμένου να εγκλιματιστούν πλήρως και να γίνουν «κομμάτι» του πληθυσμού.

¨Ένα άλλο συγκλονιστικό γεγονός που βάζει την σφραγίδα του σ`αυτή την χαρισματική Ελληνίδα , ήταν όταν αρνήθηκε να λάβει την τιμητική πλακέτα από τα χέρια του βουλευτή της Ν.Δ. Φλώρινας, Στάθη Κωνσταντινίδη, λέγοντας :
«Δεν μπορώ να πάρω την πλακέτα από έναν βουλευτή που έχει υπογράψει το ΦΕΚ 240 που παραχωρεί την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας στους ξένους».
Η ΧΑΡΑ απεδέχθη βέβαια το βραβείο που της απένειμε η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ . για το μοναδικό εθνικό της έργο

Και τώρα στο «δια ταύτα».
Άκουσα την ΧΑΡΑ όπως σας είπα λίγο πριν να κάνει έκκληση σε μας , τους στρογγυλο καθισμένους στους πολυτελείς μας καναπέδες να λέει :

«Βάλτε έστω ¨ΕΝΑ ΕΥΡΩ στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ ( λογ. 6670- 109859 – 581 ) ή τηλεφωνείστε στο 6948/781892, για να μπορεί να λειτουργήσει ένα ίδρυμα που φτιάξαμε ώστε να παραμείνει η Θράκη Ελληνική « .


Εγώ θα κατεβώ Δευτέρα πρωί, φίλοι μου αναγνώστες , να καταθέσω κάτι τις από την πενιχρή μου σύνταξη στην Τράπεζα Πειραιώς.

Κάν τε και σεις το ίδιο, σας παρακαλώ.

Δρ Βλάσης Γωγούσης

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ !

Διαβάστε επίσης όσοι άπληστοι κι` αχόρταγοι πασάρατε «νομίμως» τα εκατομμύρια σας στην αλλοδαπή και αν δεν βάλετε βαθιά στην τσέπη σας το χέρι για να καταθέσετε κι` εσείς ένα ποσόν, τότε σβύστε αυτό που γράφει στην ταυτότητα δίπλα στη λέξη « υπηκοότης» και γράψ`τε με μεγάλα γράμματα : "το ΧΡΗΜΑ , ο ΘΕΟΣ μου "!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη