22 Μαΐ 2014

Εκδήλωση του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας στη Θεσσαλονίκη

Παρουσία των υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η κεντρική προεκλογική ομιλία του προέδρου του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας κ. Χρήστου Χρηστίδη στην Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος παρουσίασε τις...
βασικές αρχές της παράταξης στα εθνικά, πολιτικά και κοινωνικά θέματα , καθώς η προεκλογική περίοδος προς τις ευρωεκλογές πλησιάζει στην κορύφωση.
Ήταν μια πολυπληθής εκδήλωση με εθνικό παλμό που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο «Αλέξανδρος» απέναντι από τον Λευκό Πύργο, με έντονη παρουσία ανθρώπων από όλες τις κοινωνικές τάξεις αλλά και τη νεολαία, που συγχρονίζεται με τις πρωτοβουλίες και τα πιστεύω των μελών, υποστηρικτών και φίλων του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας.
«Με 5 μόλις μήνες παρουσίας στα πολιτικά πράγματα της χωράς μας, τόνισε στην ομιλία του ο κ. Χρήστος Χρηστίδης, μας εμπιστεύτηκαν περίπου 40.000 Έλληνες πατριώτες». Και συνέχισε: «Στη σκέψη μας πάντα ήταν η σωτηρία της πολύπαθης πατρίδας μας, η εξυγίανση του δημοσίου βίου, η τιμωρία των ενόχων και το σταμάτημα της εξαθλίωσης που υφίσταται η κοινωνία μας».
Πριν την παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας κ. Χρήστος Χρηστίδης ανέφερε ότι η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη που φέρει υπερήφανα των τίτλο της πρωτεύουσας της Μακεδονίας, ένα όνομα που κανένας άλλο κράτος δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί.
Σύμφωνα με τον κ. Χρηστίδη «ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας δημιουργήθηκε για το λαό και μόνο αυτόν αναγνωρίζει ως κυρίαρχο και ως μόνο εντολοδότη του. Δεν μας σπρώχνουν τα ποτάμια, κάτω από τις γέφυρες , ούτε αράζουμε κάτω από τις ελιές περιμένοντας να μας ταΐσει ο κρατικός κορβανάς. Είμαστε απλοί καθημερινοί άνθρωποι που με περίσσευμα καρδιάς, χωρίς χρηματοδότες, -βάζοντας από το υστέρημα μας και την τσέπη μας- μαχόμαστε για τη διάδοση των ιδεών μας. Μαχόμαστε να πείσουμε τον έλληνα πολίτη ότι υπάρχει ελπίδα, υπάρχει λύση , υπάρχει ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας.»

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη