15 Μαΐ 2014

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ , ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Του Εφραιμ (Μάκη) Κυριζίδη
Δικηγόρου, Υπ. Δημ. Σύμβουλου ΕΝΤΑΞΕΙ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ

Είναι όμορφο και ενθαρρυντικό να δέχεσαι μηνύματα από όλη τη Θεσσαλονίκη για τον αξιοπρεπή αγώνα και τις σταράτες θέσεις - απόψεις, ενός συνδυασμού για την..
τοπική αυτοδιοίκηση και ενός υποψηφίου Δημάρχου.
Χαρούμενος και ευγνώμων που είμαι μέρος αυτής της ομάδος, αποτελούμενη από ανθρώπους που απέδειξαν ότι πρώτα από όλα είναι ΕΝΤΑΞΕΙ στον προεκλογικό αγώνα που διεξάγουν. Περπατούσαμε, περπατάμε και θα συνεχίσουμε να περπατάμε στις γειτονιές, στους χώρους εργασίας, στα καταστήματα. Kοινωνήσαμε τις απόψεις μας για το «τι μέλλει γενέσθαι» αν επιλεγούμε ως ομάδα για τη διοίκηση της πόλης μας. Έτσι αντιλαμβανόμαστε την τοπική αυτοδιοίκηση. Χωρίς θεατρινισμούς, χωρίς ανέφικτες εξαγγελίες και εξαγγελίες για εντυπωσιασμό, χωρίς φοβικά σύνδρομα και εκβιασμούς, χωρίς ανούσιες προκλήσεις, χωρίς αθυροστομίες.
Καλούμαστε το εναπομείνον χρονικό διάστημα, να κορυφώσουμε την προσπάθεια μας και να πείσουμε κάθε συμπολίτη να «στρατευτεί» μαζί μας στην ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ της πόλης, να προχωρήσουμε ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, να μετατρέψουμε την Θεσσαλονίκη μας σε μια πόλη ΕΝΤΑΞΕΙ.
Αισθάνομαι την ανάγκη δυο ημέρες πριν την αυλαία της προεκλογικής περιόδου να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν στα καλέσματα μου, αλλά και όλους τους συμπολίτες που συνομιλήσαμε στις γειτονιές, στο γραφείο, στα τηλέφωνα και στο διαδίκτυο μοιραζόμενοι τους ίδιους προβληματισμούς.
Ευχαριστώ όσους παρευρέθηκαν στην κεντρική μου εκδήλωση της Τετάρτης στο καφέ salonique. Αρχικά τον υποψ. Δήμαρχο μας Σταύρο καλαφάτη. Ολους τους γνωστούς, φίλους, σημαίνοντα στελέχη από τον πολιτικό, δικηγορικό, εμπορικό κόσμο. Τους υποψήφιους συναδέλφους αλλά και τους πολλούς εργαζόμενους του Δήμου μας. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, αλλά κυρίως τους απλούς άγνωστους έως τώρα για μένα δημότες, που ήρθαν να γνωριστούμε, να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να βάλουμε εφικτούς στόχους. Για το κέντρο της πόλης μας, αλλά και για τις γειτονιές που αποτελούν πλέον πολλά πολλά μικρά κέντρα.
Το σχέδιο για την πόλη μας είναι ΕΝΤΑΞΕΙ.
Mε τη δική σας στήριξη και βοήθεια θα γίνει και πράξη.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη