11 Μαΐ 2014

Μπράβο στα παιδιά του συνδυασμού ΜΕΝΟΥΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πριν ψηφίσετε, σκεφτείτε και τον συνδυασμό ΜΕΝΟΥΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΡΑΚΚΑ ΓΕΩΡΓΙΟ. Αν βαρεθήκατε τους κομματικούς συνδυασμούς, αν θέλετε επιτέλους νέα πρόσωπα, σκεφτείτε καλά! ​Αξίζουν !
Την Κυριακή 11 Μαΐου,  καθαρίσαμε ένα από τα νέα περίπτερα, της ...
αναμορφωμένης νέας παραλίας (λέει το δελτίο τύπου του συνδυασμού και συνεχίζει:)

Τα συγκεκριμένα περίπτερα έχουν σχεδιαστεί και προετοιμαστεί για να φιλοξενούν διαφημίσεις εταιριών και να αποδοθούν σε εταιρίες αναψυχής! Ήδη σε έναν σύντομο περίπατο μπορεί κανείς να δει τις «εταιρικές διαφημίσεις» να «στολίζουν» τα περίπτερα. Ενώ η εσωτερική τους διαμόρφωση δείχνει τις διαθέσεις της δημοτικής αρχής να τα παραχωρήσει στους επιχειρηματίες της εστίασης. Και να μιλούμε πια για ένα παραλιακό τόξο των καφετεριών, από το Λιμάνι μέχρι το Μέγαρο Μουσικής.

Για εμάς η αναψυχή μπορεί να έλθει μέσα από μία εντελώς διαφορετική οδό. Οι συμπολίτες μας έχουν ήδη δείξει το δρόμο!

Η παραλία πρέπει να παραμείνει έξω από τους σχεδιασμούς εμπορευματοποίησης.

Η παραλία ανήκει στους ποδηλάτες, στους περιπατητές, στους καλλιτέχνες του δρόμου, στους αθλητές, στους πιεσμένους της καθημερινότητας, στους ερωτευμένους…

Τα περίπτερα αυτά, μπορούν να φιλοξενήσουν καλλιτεχνικές και δημιουργικές εκθέσεις, εκθέσεις φωτογραφίας ή χαρακτικής και πολλών άλλων.

Τα περίπτερα αυτά είναι σημαντικό να αναμορφωθούν ως κυψέλες έκθεσης της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Και επιτέλους ο περίπατος στο παραλιακό τόξο να αποκτήσει τον πραγματικό χαρακτήρα αναψυχής, που όλοι μας έχουμε τόσο ανάγκη.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη