23 Μαΐ 2014

Απάντηση του Γ.Σούρλα στην αήθη επίθεση Μπέου

Μετά τα όσα ανέφερε ο Αχ. Μπέος στον τηλεοπτικό σταθμό TRT, ο Γ. Σούρλας απάντησε:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα μια ανοίκεια και αναιτιολόγητη επίθεση του κ. Μπέου εναντίον μου.
Με έκπληξη διότι ουδέποτε αναφέρθηκα στην υποψηφιότητα του - ούτε τη δική του, ούτε κανενός άλλου- απλά επανέλαβα όπως πάντα σε όλη μου τη διαδρομή ότι τα κριτήρια πρέπει να είναι το ήθος, η εντιμότητα και τα καθαρά χέρια. Αν αυτά δεν τα διαθέτει ή δεν τα δέχεται, είναι δικό του το πρόβλημα.
Είναι θλιβερό να θέτει θέματα ηλικίας, όχι μόνο γιατί απέχουμε ελάχιστα χρόνια, αλλά γιατί αυτό συνιστά απαξίωση των ηλικιωμένων και χείριστη μορφή ηλικιακού ρατσισμού.
Ουδέποτε συναντήθηκα στο γραφείο του κ. Σκοτινιώτη με τον κ. Πατσιαντά, κι αν αυτό συνέβαινε δεν θα είχα καμιά δυσκολία να το ανακοινώσω, διότι εγώ δρούσα και δρω πάντα στο φώς και όχι σε «παράγκες», σε «παρασκήνια» και στο ημίφως.
Αν με αποκάλεσε απατεώνα είναι ο πρώτος στη μακρόχρονη πορεία μου που το έκανε και επειδή για εμένα η εντιμότητα, η αξιοπρέπεια και τα καθαρά χέρια είναι όλη μου η ζωή, θα το διερευνήσω και θα πράξω τα νόμιμα.
Είναι προφανές ότι τέτοιου είδους φρασεολογίες και συμπεριφορές, δεν προσιδιάζουν σε εκείνους που θέλουν να εκπροσωπήσουν το λαό. Κρίμα.
Μετά τα όσα είπε, δεν είχα καμία διάθεση να απαντήσω στον κ. Μπέο, αλλά όφειλα να το κάνω σεβόμενος τους πολίτες που επί δεκαετίες με τίμησαν και με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους ενώ η Πολιτεία με τίμησε με τα ύπατα αξιώματα».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη