16 Μαΐ 2014

Ο …..φερόμενος ως δράστης ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ

του Βλάση Γωγούση
Σας παραθέτω εδώ την είδηση όπως δημοσιεύθηκε στον τύπο :



« Θρήνος στην Ηλεία από τη δολοφονία ενός 35χρονου αστυνομικού που προσπάθησε να αποτρέψει έναν διαρρήκτη και κατέληξε με ένα μαχαίρι στην καρδιά.
Πρόκειται για τον αρχιφύλακα ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΡΤΖΑΚΛΗ , πατέρα δυό ανήλικων παιδιών , που όλοι τον φωνάζανε « ΤΟ ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ»
. Ο άτυχος αστυνομικός ‘όταν διαπίστωσε πως ΕΝΑΣ ΡΟΜΑ επιχειρούσε να διαρρήξει την πόρτα ενός σπιτιού . αν και βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, επιχείρησε να ακινητοποιήσει τον δράστη και ακολούθησε συμπλοκή που μετατράπηκε σε μάχη σώμα με σώμα.
Ομως η μάχη ήταν άνιση καθώς ο ΡΟΜΑ κρατούσε μαχαίρι και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής κατάφερε να μπήξει δύο φορές το αυτοσχέδιο μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη του νεαρού αστυνομικού ο οποίος λίγη ώρα αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας,.όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΡΟΜΑ ,είναι σεσημασμένος και είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα. »

Έτσι απλά, έτσι…ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ, έτσι…. ΣΥΝΝΟΜΑ ( μέχρι να καταστεί αμετάκλητη η απόφαση από τον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ = …15 χρόνια μετά, δηλαδή ) , έτσι ….ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ , ο ΠΑΛΙΟΓΥΦΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ που έστειλε στον άλλο κόσμο τον 35χρονο αστυνομικο , θα είναι ένας… ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΡΟΜΑ , ενώ τα κόκαλα του γελαστού παιδιού θάχουνε λυώσει !

Κι` έζησαν αυτοί καλά και έμειναν δυό παιδάκια ορφανά και μια γυναίκα χήρα !

Έτσι σερβίρει την είδηση στο κοινό , αγαπητοί μου φίλοι , η σύγχρονη δημοσιογραφία, έτσι ανακοινώνει –δυστυχώς- και η Αστυνομική αρχή τον άδικο χαμό ενός παλληκαριού που τον έστειλε στον άλλο κόσμο ένας ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ , αφήνοντας πεντάρφανη μια οικογένεια.
Τα συμπεράσματα δικά σας .

Δρ Βλάσης Γωγούσης



ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Και βέβαια ,τον αδικοχαμένο 35χρονο αστυνομικός ύστερα από λίγον καιρό οι μόνοι που θα τον θυμούνται θάναι η γυναίκα και τα δυό παιδιά του !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη