14 Μαΐ 2014

Οι θέσεις της Αμαλίας Πασαλίδου στο debate της Δημοτικής Τηλεόρασης TV100

Τις θέσεις της Πρωτοβουλίας για την Καλαμαριά παρουσίασε η επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφια δήμαρχος Καλαμαριάς, Αμαλία Πασαλίδου, σε debate που διοργάνωσε η Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV100.
Η οικονομική αυτοτέλεια του δήμου Καλαμαριάς είναι βασική προϋπόθεση, τόνισε η κα Πασαλίδου προσθέτοντας πως.....
μόνο ένας υγιής οικονομικά και ανεξάρτητος δήμος μπορεί να υλοποιήσει τις προγραμματικές του δηλώσεις. Αιχμή του δόρατος, είπε η κα Πασαλίδου, μπορεί να είναι η εκμετάλλευση των νέων μορφών ενέργειας που θα δώσουν ανάσες στα νοικοκυριά και θα φέρουν οικονομικά οφέλη στο δήμο Καλαμαριάς.
Η κα Πασαλίδου αφού άσκησε σκληρή κριτική στην παρούσα διοίκηση κάνοντας λόγο για λάθη, παραλείψεις και κακή οικονομική διαχείριση, με ειδικές αναφορές στους ανεκμετάλλευτους χώρους, την κακή μονοδρόμηση, τη σπατάλη στα δημοτικά έργα, την έλλειψη χώρων στάθμευση και την έλλειψη πολιτικών για την τόνωση της επιχειρηματικότητας, τόνισε πως η «Πρωτοβουλία για την Καλαμαριά» δεν έρχεται για να ασκήσει μόνο κριτική για τα όσα δεν έγιναν, αλλά για να προτείνει και κυρίως να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της.
Είμαστε μία περιοχή ανοιχτών οριζόντων, όχι μόνο σε επίπεδο τοποθεσίας αλλά και νοοτροπίας. Αυτό οφείλουμε να το αναδείξουμε και η Πρωτοβουλία για την Καλαμαριά θα το κάνει, κατέληξε η κα Πασαλίδου
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη