16 Μαΐ 2014

Τα media "παίζουν" Μπουτάρη

Το Monitor λέει πολλά...

Της Κατερίνας Νικολάου


Σημ: Τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν είναι από την εφαρμογή Monitor της Sidebar και δεν αποτελούν δημοσκοπικά ευρήματα, αλλά αριθμητική παρουσίαση προβολής και όχι προτίμησης.

Το Twitter αγαπά τον Γιάννη Μπουτάρη, τα blogs αγαπούν το Σταύρο Καλαφάτη. Αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα της «ψηφιακής αποδελτίωσης» του ελληνικού διαδικτύου. Από τις 16 Απριλίου μέχρι και σήμερα 16 Μαΐου ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε 9.715 φορές στο διαδίκτυο και περίπου το 30% των αναφορών αυτών έγιναν στο Twitter. O Σταύρος Καλαφάτης αναφέρθηκε μόλις 4.438 φορές.
grafima kalafatis mpoutaris
Οι γυναίκες σύμφωνα με το Monitor αγαπούν τον Σταύρο Καλαφάτη ενώ και οι αναφορές στον Σταύρο Καλαφάτη είναι πιο συχνές στις ηλικίες 21-35 και 36-50.
Σύμφωνα με τον αλγόριθμο που χωρίζει τις αναφορές και σε πολωμένες, οι αναφορές στον Γιάννη Μπουτάρη είναι πιο πολωμένες από αυτές του αντιπάλου του και ο Γιάννης Μπουτάρης εμφανίζεται περισσότερο στο ενώ ο Σταύρος Καλαφάτης εμφανίζεται συχνότερα στα blogs!
graf
(Το monitor της sidebar είναι συνδρομητική υπηρεσία και παρέχει υπηρεσίες αναφοράς κυρίως σε εταιρίες αλλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για οποιονδήποτε)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη