20 Ιουν 2014

Aυτή η εικόνα χαλάει κόσμο στο facebook !

Γράφει -επώνυμα- ο άνθρωπος που την ανέβασε:


Το ρεζερβουάρ στο αυτοκίνητο μου VW TUAREG 2006, χωράει max 85 λίτρα όταν είναι εντελώς άδειο.
Έτσι ορίζει ο κατασκευαστής και ποτέ δεν έχω βάλει περισσότερο απο 80 λίτρα.

Μόνο στο πρατήριο Shell (Μυρτεα ΑΕ) στα Ιωάννινα στον κόμβο Εγνατίας Οδού και στην αντλία 3 μπορούν να χωρέσουν 94 λίτρα όταν ο δείκτης μου ήταν στο 1/4.

Αυτός που βάζει 10-20€ δεν καταλαβαίνει την διαφορά.

Η αστυνομία δήλωσε αναρμόδια, το μόνο που μπόρεσε να κάνει ήταν να καταγράψει το περιστατικό και να δεχθεί την μύνηση μου.
Τα τηλέφωνα στην επιθεώρηση εμπορίου στην Περιφέρεια Ηπείρου δεν τα σηκώνει κανείς και το ΣΔΟΕ θέλει να πάω επι τόπου για να συντάξω αίτηση καταγγελίας.

Καμία ΣΩΤΗΡΙΑ δηλαδή

Τον νου σας εδώ οι ντόπιοι !


https://www.facebook.com/diatrou1?fref=photo

H επίσημη απάντηση της MOTOR OIL

Αγαπητέ κύριε/κυρία,
Σας γράφω αναφορικά με το άρθρο που αναρτήσατε σήμερα με τίτλο «Γιάννενα: Η απόδειξη που ξεσκέπασε την απάτη σε μεγάλο βενζινάδικο- το στοιχεί που υποψίασε τον οδηγό του αυτοκινήτου»  
Η απόδειξη πληρωμής καυσίμων δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί με το όχημα στην αναφορά. Σε κάθε περίπτωση η επίσημη αντιπροσωπία της VW στην Ελλάδα μας ενημερώνει ότι η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ του μοντέλου TOUAREG του 2006 είναι 100λτ. (επισυνάπτεται σχετικό έγγραφο).
Το πρατήριο Shell επί του κόμβου Εγνατίας οδού στα Ιωάννινα έχει εγκατεστημένο σύστημα εισροών εκροών. Η λειτουργία των αντλιών του ελέγχεται σε τακτική βάση από την εταιρεία μας (τελευταίος έλεγχος 10/06/14) αλλά και από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς (τελευταίος έλεγχος 21/05/14- επισυνάπτεται το πρωτόκολλο ελέγχου ακριβείας αντλιών από το Τμήμα Εμπορίου). Όλα τα αποτελέσματα των ελέγχων πιστοποιούν την ακρίβεια των αντλιών του πρατηρίου.

Η συγκεκριμένη «καταγγελία» είναι αβάσιμη και οι χαρακτηρισμοί που τη συνοδεύουν είναι απαράδεκτοι. Δεδομένου ότι τέτοιες ανακριβείς δηλώσεις παραπλανούν το καταναλωτικό κοινό και δυσφημίζουν τα πρατήριά μας επιφυλασσόμαστε όλων των δικαιωμάτων μας ενάντια στον κύριο που έχει κάνει την σχετική αρχική ανάρτηση. Επιπρόσθετα σας παρακαλούμε να κατεβάσετε το άρθρο από την ιστοσελίδα σας καθότι αποτελεί παραπλάνηση του αναγνωστικού σας κοινού.
Είμαι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε περαιτέρω,

Βάσια Κλάψη
Υπεύθυνη Επικοινωνίας Ομίλου ΜΟΗ

σχολιο taxalia: Αγαπητή κυρία,
το άρθρο μας δεν έχει φυσικά αυτόν τον τίτλο ! Ο τίτλος όπως βλέπετε είναι "Αυτή η εικόνα χαλάει κόσμο στο facebook". Ούτε παίρνει θέση, ούτε χρησιμοποιεί τη λέξη "απάτη", ούτε καταλήγει σε συμπέρασμα που δυσφημεί το πρατήριο. Μάλιστα, οι περισσότεροι σχολιαστές αναφέρουν ότι όντως το συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου έχει χωρητικότητα 100 λίτρα και προφανώς κάποιο λάθος έγινε. Η ανάρτηση θα κατεβεί εφόσον υπάρξει εισαγγελική παραγγελία προς τούτο.
Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη