26 Ιουν 2014

Η λατρεία προς τον Ελληνα φίλο του!

Ο Σκωτσέζος φίλος του Γιώργου Σαμαρά υποστηρίζει Εθνική Ελλάδας και πιστεύει ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος.Ο λόγος για τον μικρό Τζέϊ Μπίτι.

Η ιδιαίτερη σχέση του Γιώργου Σαμαρά με τον μικρό έγινε γνωστή μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Σκωτίας από τη Σέλτικ όταν ο διεθνής επιθετικός πήρε αγκαλιά τον Τζέι και πανηγύρισαν μαζί στο αποχαιρετιστήριο του παιχνίδι. Ο Σαμαράς μπορεί να αποτελεί παρελθόν από τους «καθολικούς», αλλά ο πιτσιρικάς δεν έχει ξεχάσει τον φίλο του και παρακολουθεί τα επιτεύγματά του στο Μουντιάλ φορώντας την φανέλα της Εθνικής μας.

Στο παιχνίδι-πρόκριση μάλιστα με την Ακτή Ελεφαντοστού πανηγύρισε με την ψυχή του το γκολ του Σαμαρά, ενώ όπως υποστήριξε ο πατέρας του σε συνέντευξη στον Ελεύθερο Τύπο, ο Τζέι πιστεύει ότι η Εθνική Ελλάδας θα κατακτήσει το Μουντιάλ. Διαβάστε την συνέντευξη του: Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του Τζέι όταν είδε το γκολ του Σαμαρά; «Δε σταματούσε να φωνάζει να πανηγυρίζει. “Μπράβο, Σάμι, τα κατάφερες πάλι”, έλεγε χοροπηδώντας σε όλο το δωμάτιο. Ήταν απίστευτο συναίσθημα». Μπόρεσε να μείνει ξύπνιος μέχρι το τέλος του ματς; «Όχι, αυτό ήταν αδύνατον. Πήγε για ύπνο και του υποσχεθήκαμε ότι θα μαγνητοσκοπήσουμε τον αγώνα προκειμένου να τον παρακολουθήσει μόλις ξυπνήσει.
Πριν κοιμηθεί μας είπε ότι “ο Σάμι θα σκοράρει για μένα και η Ελλάδα θα προκριθεί”! Το πρώτο πράγμα που μας ρώτησε όταν ξύπνησε ήταν το αποτέλεσμα. Όταν το έμαθε, ενθουσιάστηκε. Από το πρωί έχει δει τον αγώνα συνολικά τρεις φορές, φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας»!
Η πρόβλεψή του για τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα στους «16» ποια είναι; «Ότι η Ελλάδα όχι μόνο θα προκριθεί και πως ο αγαπημένος του Σάμι θα κατακτήσει το Μουντιάλ. Το πιστεύει πάρα πολύ και μας το επαναλαμβάνει συνεχώς.
Η αγάπη του για τον Σαμαρά και την Ελλάδα είναι τέτοια που υποστηρίζουμε οικογενειακώς τη χώρα σας και χαιρόμαστε με τη διάκρισή της. Ήταν καλύτερη κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού και άξιζε την πρόκριση». Τι θα ήθελε να πει ο Τζέι στον Σαμαρά; «Να συνεχίσει να σκοράρει και να τον κάνει περήφανο»!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη