20 Ιουν 2014

ΈΦΗΒΕΣ ΜΕ ΞΥΡΙΣΜΕΝΗ ....ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ !!

του Βλάση Γωγούση
Το διάβαζα και δεν το πίστευα :


Ακόμη και σήμερα, στη Γαλλία και την Αγγλία, , σε ευρεία κλίμακα, ευνουχίζονται νέα κορίτσια, ( ξυρίζεται η κλειτορίδα τους για λόγους θρησκοληπτικής υπακοής).

Με ψαλίδια, κοφτερά μαχαίρια ή ξυραφάκια, ο Ιμάμης ή κάποια ηλικιωμένη γυναίκα κόβουν την κλειτορίδα, ενίοτε και τα χείλη του κόλπου, αφήνουν μόνον μια μικρή τρύπα για την ούρηση !!!.

Τώρα μάλιστα, για λόγους ταχύτητας και οικονομίας, οργανώνουν σε γκρουπ τα κορίτσια , τα οποία νομίζουν ότι είναι κάποια γιορτή- ως τη στιγμή του πόνου-.
Οι παθούσες μιλούν για πόνους αφόρητους , μιλούν επίσης για μολύνσεις και οιδήματα, καθώς και για οξείς πόνους αργότερα στη διάρκεια των σεξουαλικών επαφών και στη γέννα.

Μόνο στη Βρετανία 20.000 κορίτσια (με καταγωγή από την Αφρική ή τη Μέση Ανατολή) ακρωτηριάζονται. κάθε χρόνο !!

Το 1983 ο ευνουχισμός των κοριτσιών απαγορεύτηκε δια νόμου στη Γαλλία και τη Βρετανία με αυστηρές κυρώσεις ( 20ετή κάθειρξη στην περίπτωση που το κορίτσι είναι κάτω των 15 ετών ! ).

Μαρτυρίες από τη Γλασκώβη μιλούν , για μωρά εβδομάδων που τα ευνουχίζουν με ψαλιδάκι νυχιών !…

Στη Γαλλία όταν βλέπουν να φεύγει ταξίδι ένα κορίτσι στη μέση της χρονιάς προς μια χώρα όπου είναι χαλαρά τα μέτρα απαγόρευσης του ακρωτηριασμού, καλούνε τους γονείς κι εξετάζουν το κορίτσι.
Τους προειδοποιούν , ότι αν με την επιστροφή διαπιστωθεί πως το παιδί έχει ακρωτηριαστεί, τους περιμένει η φυλακή .
Αυτά , στην ακμή του 21ου αιώνα , φίλοι και φίλες !!

Δρ Βλάσης Γωγούσης

Πηγή : Χριστίνα Πουλίδου
(Protagon
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη