20 Ιουν 2014

Λύση για τους οφειλέτες του ΟΑΕΕ

Νέα λύση για τους επαγγελματίες και εμπόρους που έχουν χάσει την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη...



...προτείνει με ερώτησή του προς τον Υπουργό εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης και τον Υπουργό Υγείας, ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Σάββας Αναστασιάδης. Ο Θεσσαλονικιός βουλευτής προτείνει την αποδέσμευση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης από τα χρέη στις ασφαλιστικές εισφορές καθώς και τη δημιουργία ενός πιο ρεαλιστικού προγράμματος δόσεων αφού σχεδόν κανείς δεν μπορεί να πληρώσει μέσα σε ένα χρόνο όλες τις οφειλές του. Διαβάστε ολόκληρη την ερώτηση:





Προς τoυς κ. κ. Υπουργούς
  1. Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας
  2. Υγείας
Θέμα:
Οφειλές μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον ΟΑΕΕ


Κ. Υπουργέ,
Μεγάλη αναστάτωση προκαλεί  στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις , Ελεύθερους  Επαγγελματίες, μικροπωλητές κ.λ.π. η ρύθμιση « Νέα Αρχή» που αφορά στην καταβολή δόσεων για οφειλές τους στον ΟΑΕΕ.
Επειδή αν οι επαγγελματίες δεν προχωρήσουν στην καταβολή των δόσεων σύμφωνα με την ρύθμιση κινδυνεύουν με κατάσχεση και δήμευση της περιουσίας τους από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ)
Επειδή η πλειονότητα των μικρομεσαίων επιχειρηματιών αντιμετωπίζει με μεγάλη δυσκολία την καθημερινότητα και αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.
Επειδή λόγω των καθυστερούμενων ασφαλιστικών εισφορών δεν έχουν πρόσβαση οι άμεσα ασφαλισμένοι επαγγελματίες και τα ασφαλισμένα μέλη των οικογενειών τους σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.    
Ερωτάσθε κ. κ.Υπουργοί:
  1. Προτίθεστε να προχωρήσετε στην αποδέσμευση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των επαγγελματιών και των οικογενειών  τους από τα χρέη;
  2. Προτίθεστε να προχωρήσετε σε μία νέα ρεαλιστική ρύθμιση με περισσότερες και μικρότερες δόσεις, που να ανταποκρίνεται στην σημερινή κατάσταση όπως αυτή διαμορφώθηκε λόγω της Οικονομικής κρίσης;
Πέμπτη 19η  Ιουνίου 2014         Ο Ερωτών Βουλευτής

                                                   Αναστασιάδης Ι. Σάββας

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη