26 Ιουν 2014

Σήμερα να θυμόμαστε!!!

 Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών σήμερα και θα πρέπει να μην ξεχάσουμε τους συνανθρώπους μας οι οποίοι κακώς φυσικά κύλησαν στη μάστιγα αυτή, την πλέον σύγχρονη αυτή κατρακύλα στην οποία έχουν περιέλθει δεκάδες εκατοντάδες νέοι και νέες άτυχοι που μπήκαν στον φαύλο αυτό κύκλο.


Γι΄ αυτό πλήθος εκδηλώσεων έχουν προγραμματίσει σήμερα πολλοί φορείς αφιερωμένες όλες στην τραγική συνήθεια των ουσιών εξάρτησης.

 Το ΚΕΘΕΑ «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» αλλάζει για μία ημέρα το Πεδίον του Άρεως μετατρέποντάς το από τις 12 το μεσημέρι, σε χώρο πολιτισμού, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης για τα ναρκωτικά.
Οι εκδηλώσεις, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, περιλαμβάνουν παρουσίαση βιβλίου, εικαστική έκθεση, προβολή βίντεο και ενημερωτικά περίπτερα.
Στις 7 το απόγευμα θα ακολουθήσει συναυλία με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων, του Νίκου Τουλιάτου, Human Touch, Encardia, «Υπόγεια Ρεύματα», Κωνσταντίνου Βήτα και Χάικ Γιαζιτζιάν. Επίσης στις εκδηλώσεις θα συμμετέχει η μπάντα του ΚΕΘΕΑ «ΣΤΡΟΦΗ» και η ομάδα street work του ΚΕΘΕΑ «ΕΞΕΛΙΞΙΣ», που θα πραγματοποιήσει παρέμβαση ενημέρωσης και κινητοποίησης στους χρήστες που βρίσκονται στο Πεδίον του Άρεως.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη