28 Αυγ 2014

Το δώρο του Ιβάν Σαββίδη στον Απόστολο Τζιτζικώστα και η,γεμάτη...ΠΑΟΚ, απάντηση του Περιφερειάρχη!

Το δώρο που χάρισε ο Ιβαν στον Περιφερειάρχη

Η απάντηση - μήνυμα στην Κυβέρνηση του Τζιτζικώστα


Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες του Θ. Ελευθεριάδη


Ένα υπέροχο και πολύτιμο στυλό,το οποίο φέρει την εικόνα της Παναγίας Σουμελά δώρισε στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.Απόστολο Τζιτζικώστα ο επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ κ.Ιβάν Σαββίδης,αμέσως μετά την τελετή ορκωμοσίας του ιδίου,των αντιπεριφερειαρχών και των περιφερειακών συμβούλων,το βράδυ της Τετάρτης 27 Αυγούστου.

Το επετειακό,συλλεκτικό στυλό,όπως είπε ο κ.Σαββίδης,δημιουργήθηκε σε ελάχιστα αντίτυπα,επ΄ ευκαιρία του ενός χρόνου από την πρώτη λειτουργία στην Παναγία Σουμελά του Πόντου από τον Οικουμενικό Πατριάρχη,για την οποία πρωτοστάτησε ο κ.Σαββίδης.
"Σας δίνω αυτό το στυλό για να υπογράφετε τα σημαντικότερα έγγραφα σας με αυτό,υπηρετώντας την Κεντρική Μακεδονία και την Ορθοδοξία.Έχει δοθεί σε ελάχιστους ανθρώπους,όπως ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Αντώνης Σαμαράς" είπε στην προσφώνηση του ο κ.Ιβάν Σαββίδης.

"Αν μου το λέγατε πριν την ορκωμοσία θα υπέγραφα το πρωτόκολλο με αυτό"απάντησε ο Περιφερειάρχης και συνέχισε "Σας εύχομαι να δώσετε ένα ακόμη στον Υπουργό Οικονομικών εκείνο που θα βρεθεί για να διαγράψει τα....χρέη του ΠΑΟΚ"! Η εύστοχη...ατάκα του κ.Τζιτζικώστα,όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την ευθυμία και τα γέλια του Ιβάν!


Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες :






Από το http://eleytheriadhs.blogspot.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη