11 Αυγ 2014

Όταν υπάρχει μεράκι .....

Στα Λευκάδια Ημαθίας, υπάρχει ένα γήπεδο, όπως σε όλα σχεδόν τα χωριά της ελληνικής επαρχίας. Το οποίο δεν είναι σε κατάσταση Allianz Arena, αλλά κάτι ανάμεσα σε χωράφι και πλατεία. Όταν όμως υπάρχει μεράκι, τότε...



Το γήπεδο και η ομάδα ποδοσφαίρου, ψηλά στη λίστα του αθλητικού ενδιαφέροντος των κατοίκων Λευκαδίων και ..έμπρακτα.

Πρώτα με τις φιλότιμες προσπάθειες του Καναράκη Στυλιανού κόπηκαν τα αγριόχορτα και στη συνέχεια πέρασε φρέζα για να προετοιμαστεί το έδαφος για τη σπορά του χλοοτάπητα.

Στη συνέχεια στις 9-8-2014 η Πρόεδρος Κοινότητας Τομπουλίδου Ζωγράφα, μαζί με τα μέλη της Διοίκησης και τους χορευτές του Πολιτιστικού συλλόγου Λευκαδίων «Τα Ανθέμια» Αλιτζανίδη Ηλία, Λυκίδη Βασίλειο, Παλασίδη Γεώργιο, Ξενίδη Βασίλειο, Πιπερόπουλο Ιγνάτιο, Καϊσίδη Άγγελο, Τουγγελίδη Αλέξανδρο, Πασχαλίδη Σάββα, Καϊσίδου Σοφία, Παλασίδου Κούλα, Τομπουλίδου Βάσω, καθάρισαν το μισό γήπεδο από τις πέτρες.


Ο καθαρισμός του γηπέδου από τις πέτρες ολοκληρώθηκε στις 10-8-2014 και με τη βοήθεια παιδιών του δημοτικού σχολείου.

"Ευχαριστούμε όλους αυτούς που προσέφεραν εθελοντική εργασία, με σκοπό να επαναφέρουμε τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου σε αγωνιστικά επίπεδα το συντομότερο δυνατό, ώστε η ομάδα μας Α.Σ. Λευκαδίων «Τα Λευκάδια», να διεξάγει τους αγώνες πρωταθλήματος Γ Εθνικής κατηγορίας στο γήπεδό μας", δήλωσε η δραστήρια Πρόεδρος της Κοινότητας Λευκαδίων Τομπουλίδου Ζωγράφα.

Υπάρχει κι αυτή η Ελλάδα, που δεν αναρωτιέται απλά "τι κάνει το κράτος;"...


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη