3 Σεπ 2014

Το βίντεο του ...Δημάρχου Ηλία Ψινάκη που χαλάει κόσμο !

Να είναι καθαροί, λουσμένοι και να μην βρωμάνε κάλεσε τους εργαζόμενους στο Δήμο Μαραθώνα ο νέος δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης, κατά την πρώτη μέρα ανάληψης των...
καθηκόντων του

Επίσης τους κάλεσε να είναι ευγενικοί με τον κόσμο και εργατικοί. «Θα με φάτε στη μάπα για 5 χρόνια και θα σας φάω κι εγώ τόσα» είπε επίσης μεταξύ άλλων και ζήτησε από τους εργαζόμενους να τον λένε «Ηλία» και όχι «δήμαρχο».



Ψινάκης: «Οι αηδίες της Αλέκας»

Καθόλου δεν άρεσε στον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλ. Ψινάκη η επίθεση που του εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα για την πολιτική lifestyle στον δήμο. «Οπως λέει και ο δήμαρχός μας του Μαραθώνα, θα μας φέρει ευυπόληπτους πλούσιους εκεί που δεν έχουμε ούτε αποχέτευση» είπε η κυρία Παπαρήγα, κάνοντας τον κ. Ψινάκη να της δώσει αμέσως απάντηση, με τη διευκρίνιση ότι ποτέ δεν την έχει συναντήσει. «Αν διαψεύδω κάθε φορά κάθε αηδία που λέει ο οποιοσδήποτε, θα έκανα μόνο αυτή τη δουλειά» απεφάνθη απαξιωτικά ο δήμαρχος για την πρώην γενική γραμματέα του ΚΚΕ, η οποία να σημειώσω ότι είναι δημότισσα Μαραθώνα και διαμένει στη Νέα Μάκρη.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη