10 Οκτ 2014

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS

Λίγους μήνες μετά την πιλοτική εφαρμογή ενός νέου προγράμματος στο χώρο της εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη, τα Παιδικά Χωριά SOS θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της λειτουργίας του ..
Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας που λειτούργησε το Σωματείο το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους στη Θεσσαλονίκη. Ακόμα θα αναφερθούν στην έναρξη του προγράμματος σε πληρέστερη ανάπτυξη, με σκοπό την κάλυψη των νέων αναγκών που έχει δημιουργήσει η κρίση στο χώρο της εκπαίδευσης, και τη στήριξη περισσότερων παιδιών και οικογενειών στη Θεσσαλονίκη.
Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014, στις 11:30, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης. Στη Συνέντευξη, την οποία θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Παντελής Σαββίδης, θα απευθύνει χαιρετισμό η Πρόεδρος της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος κα Ελπίδα Πανέρα-Κουκουφλή και θα μιλήσουν ο Υπεύθυνος Παιδαγωγικών Προγραμμάτων Β. Ελλάδος κ. Γιώργος Μπασδάρης και ο καθηγητής παιδοψυχιατρικής Α.Π.Θ κ. Νικόλαος Ζηλίκης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη