31 Δεκ 2014

Συλλήψεις χρονιάρες μέρες

Πρωτοχρονιά στο τμήμα θα κάνουν 27 άτομα που συνελήφθησαν σε Χανιά και Ρέθυμνο ενώ έπαιζαν ζάρια... Το χρηματικό ποσό που κατασχέθηκε από το παιχνίδι που έληξε άδοξα για τους "τζογαδόρους" αγγίζει τα 8.505 ευρώ.
Ειδικότερα, οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, διενεργούν συστηματικούς ελέγχους σε καταστήματα και άλλους χώρους για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου». Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων συνελήφθησαν, στα Χανιά δεκατρία ατομα και στο Ρέθυμνο δύο ακόμη, αλλοδαπής καταγωγής καθώς και δώδεκα ημεδαποί για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια, ενώ κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων πέντε (8.505) ευρώ και 4 ζεύγη κύβοι (ζάρια). Χανιά - Συλλήψεις το πρωί στην Κίσσαμο Στα Χανιά, συνελήφθησαν, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, στο Δήμο Κισσάμου, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, δεκατρία άτομα, ηλικίας από 28 έως 70 ετών, για παραβάσεις Νομοθεσίας περί παιγνίων.
 Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Καφενείο», ιδιοκτησίας 47χρονου, όπου κατά τη διάρκεια αυτού, διαπιστώθηκε, ότι ο 47χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, είχε επιτρέψει, την παράνομη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου ¨Ζάρια¨, στο οποίο συμμετείχαν δώδεκα (12) ημεδαποί οι οποίοι και συνελήφθησαν. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά, το χρηματικό ποσό των 8.020 ευρώ ως προερχόμενο από την διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου και ένα ζεύγος κύβοι (ζάρια). Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Ρέθυμνο
- Συλλήψεις στον Μυλοπόταμο Στο Ρέθυμνο, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Μυλοποτάμου, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης, συνελήφθησαν δώδεκα (12) ημεδαποί ηλικίας από 31 έως 47 ετών και δύο αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας (32χρονος και 23χρονη), για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια. Ειδικότερα, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας 63χρονου ημεδαπού, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε, ότι ο 32χρονος αλλοδαπός ως υπεύθυνος του καταστήματος και η 23χρονη εργαζόμενη είχαν επιτρέψει την παράνομη διενέργεια απαγορευμένου τυχερού παιγνίου ¨Ζάρια¨, στο οποίο συμμετείχαν, οι δώδεκα (12) ημεδαποί και συνελήφθησαν. Σε έρευνα που ακολούθησε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων ογδόντα πέντε (485) ευρώ και 3 ζευγάρια κύβοι (ζάρια).
Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη