31 Δεκ 2014

Σταύρος Καλαφάτης: Του πολιτικού αγώνα προηγείται ο ανθρώπινος

Στις τελετές κοπής πίτας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης -από τον Παναγιότατο Μητροπολίτη κ. Άνθιμο- και της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως- Σταυρουπόλεως -από το...
Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Βαρνάβα- παρέστη σήμερα ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης.
Ο κ. Καλαφάτης βρήκε την ευκαιρία να εξάρει το έργο της Εκκλησίας για τη στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, ένα έργο στο οποίο συμβάλουν τα μέγιστα οι δύο Ιερές Μητροπόλεις.
«Σε κάθε στιγμή, αλλά πολύ περισσότερο αυτές τις ημέρες, ο ανθρώπινος αγώνας προηγείται του πολιτικού», είπε ο κ. Καλαφάτης λαμβάνοντας την ευλογία των δύο Μητροπολιτών, ενώ ευχήθηκε: «Σήμερα, για όλους μας, ας μην είναι μέρα πολιτικών αντιπαραθέσεων, αλλά ημέρα ευλογίας, ελπίδας και φώτισης για το νέο έτος που ξημερώνει αύριο».

Πάντα κοντά στους αστυνομικούς
Νωρίτερα, ο πρώην υπουργός, έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση προς τιμήν των τροχονόμων της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, στον κόμβο της πλατείας Λευκού Πύργου, όπου εγκαταστάθηκε παραδοσιακό βάθρο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας από τροχονόμους.
Ο κ. Καλαφάτης ευχήθηκε στους αστυνομικούς «Καλή χρονιά», υπογραμμίζοντας ότι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης τιμούν το έργο και την αυταπάρνηση των ανδρών και γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας, ειδικά αυτές τις μέρες των γιορτών.

Αύριο 1η Ιανουαρίου 2015 ο κ.Καλαφάτης θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία για την έλευση της 1ης του νέου έτους στο Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στις 10:00.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη