16 Φεβ 2015

Ποια είναι η ΜΕΓΙΣΤΗ δημοσιογραφική ξεφτίλα σήμερα στην Ελλάδα;

Την ζούμε εδώ στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια και είναι αυτή:

Γνωρίζετε πού βρίσκεται αυτός ο πανέμορφος πεζόδρομος; 



 Είναι στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης!

Στη Νέα Παραλία η οποία βρίσκεται στους φιναλίστ για το βραβείο Mies Van Der Rohe. Πρόκειται για το βραβείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Σύγχρονη Αρχιτεκτονική που αρχικά είχε 420 υποψηφιότητες.
Η Νέα Παραλία έχει ήδη αποσπάσει βραβεία από τη Διεθνή Ενωση Αρχιτεκτονικής αλλά και από το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής και τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων ως το καλύτερο έργο διαμόρφωσης δημόσιου χώρου της τελευταίας τετραετίας.
Πηγή: Αντιπροσωπεία της Κομισιόν στην Ελλάδα.

 Ποιος τη δημιούργησε;
Ποιος όμως είναι εκείνος που, επί των ημερών του, δημιουργήθηκε αυτό το κόσμημα;
 Κανείς δεν το αναφέρει!
Ούτε καν εκείνοι οι δημοσιογράφοι που ευνοήθηκαν επί των ημερών του και τώρα είναι γιουσουφάκια του γεράκου που το παίζει τζόβενο, του Μπουτάρη! 
Η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης είναι δημιούργημα του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.
 Δεν εξετάζουμε τι συνέβη και βρίσκεται ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης έγκλειστος στις φυλακές Διαβατών, ο ιστορικός του μέλλοντος θα... έχει πολλή δουλειά για να περιγράψει επακριβώς όλα όσα οδήγησαν τους δικαστές σε αυτή την απόφαση, αλλά και τα πραγματικά γεγονότα.
 Είναι όμως ανεπίτρεπτο, οι πρώην Παπαγεωργοπουλικοί, να προσκυνούν σε τέτοιο βαθμό τον σημερινό δήμαρχο ο οποίος από τότε που ανέλαβε (εδώ και περίπου 4,5 χρόνια!) προσπαθεί να κάνει το... μοναδικό του έργο στην Αγίας Σοφίας και δεν λέει να το τελειώσει, ενώ έχει μετρέψει σε κυκλοφοριακό... μπουρδέλο την πόλη. 
Μια πόλη που είναι αυτή τη στιγμή η πιο βρώμικη των Βαλκανίων, ενώ επιτρέπει να καταστρέφεται (από την τόση κακία του, ο σκοταδόψυχος) ακόμη και η Νέα Παραλία, που, όπως αναφέραμε είναι υποψήφια για το βραβείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Σύγχρονη Αρχιτεκτονική.

Πηγή
http://thessbomb.blogspot.gr/2015/02/blog-post_524.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη