1 Μαρ 2015

Ευγνωμοσύνη και αγάπη για βουλευτή γίνεται; Γίνεται!

Αιτία και αφορμή για την παρουσία της κ. Μαρτίνου στο Μαρκόπουλο, ήταν η πρόσκληση του δημάρχου Σωτ. Μεθενίτη προς όλους τους βουλευτές Αττικής για το σοβαρότατο
ζήτημα της παρακατάθεσης των χρημάτων για τις απαλλοτριώσεις του Ερασίνου, στους δικαιούχους.

Η βουλευτίνα μίλησε όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοί της κατά τη διάρκεια της σχετικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου και έκανε σαφές ότι βρίσκεται με όλες τις δυνάμεις της στο πλευρό των πολιτών. Μάλιστα για τη στάση της αυτή καταχειροκροτήθηκε.

Όταν ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση, έσπευσε να συνομιλήσει με τον καθένα ξεχωριστά από τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων και αυτοί της ανταπέδωσαν τον χαιρετισμό αυτό.

Το πλέον αξιοσημείωτο όμως ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου ο οποίος τη σταματούσε σε κάθε βήμα της προς την έξοδο από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου για να την ευχαριστήσεις και να της εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τη στάση της συνολικά και όχι μόνο στο πρόβλημα του Ερασίνου.

Ήταν ίσως η μοναδική βουλευτίνα η οποία δέχτηκε τέτοιο… καταιγισμό ευχαριστιών κάτι που η ίδια αποδέχτηκε με χαμόγελα ενώ έσπευδε να ρωτήσει όσους την πλησίαζαν αν αντιμετώπιζαν κάποιο άλλο πρόβλημα και πώς θα μπορούσε να τους βοηθήσει!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη