10 Μαρ 2015

Iμάμης λέει σε παρουσιάστρια «Βούλωσ’ το»!

Διαδικτυακή ηρωίδα έχει γίνει η Rima Karaki, παρουσιάστρια σε τηλεοπτικό κανάλι του Λιβάνου, που έκοψε στον αέρα ιεροδιδάσκαλο που της είπε να το
βουλώσει. Επίσης, της είπε: «Δεν αρμόζει να μου παίρνεις συνέντευξη, είσαι μία γυναίκα που...».

Το βίντεο είχε διαδοθεί εκτενώς στο αραβόφωνο διαδίκτυο για τη μάλλον ασυνήθιστη κίνηση μίας γυναίκας, και μάλιστα απέναντι σε ιερωμένο.
Η Karaki, παρουσιάστρια στο κανάλι Al Jadeed του Λιβάνου, είχε στο τηλεοπτικό παράθυρο προσκεκλημένο τον σεΐχη Hani Al-Siba'i και θέμα συζήτησης ήταν η τζιχαντιστική ISIS και οι χριστιανοί που μπαίνουν στις τάξεις της. Ο χρόνος ήταν περιορισμένος και η Karaki του ζήτησε να μην γενικολογεί. Τότε, εκείνος της λέει: «Ακούστε, μην με διακόπτετε. Θα απαντήσω όπως θέλω». Η Karaki του εξήγησε πως υπάρχει περιορισμός χρόνου. Τελικά, εξασφάλισε περισσότερο χρόνο, όμως ο συνομιλητής της είχε ήδη εκνευριστεί: «Πρέπει να αισθάνεστε υπέροχα», της λέει, εμφανώς εκνευρισμένος, αλλά και τότε ακόμη η Karaki διατήρησε την ψυχραιμία της.

Όταν μετά από λίγο ο Al-Siba'i ξεκινά να πλατιάζει και η Karaki του ζητά να απαντήσει στην ερώτηση που του είχε θέσει, της λέει: «Τελειώσατε; Βούλωσ' το, να μιλήσω».

Η παρουσιάστρια τον ρωτά «Πώς να σεβαστώ κάποιον που λέει στον συνομιλητή του να το βουλώσει» και εκείνος της λέει «Με σέβονται, είτε σου αρέσει είτε όχι».


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη