10 Απρ 2015

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

Βίντεο με κουκουλοφόρους να καίνε την ελληνική σημαία, αλλά και να ρίχνουν μολότοφ και πέτρες σε αστυνομικούς από τον χώρο του Πολυτεχνείου,
«ανέβασαν» άγνωστοι σε ιστοθέση του αντιεξουσιαστικού χώρου.Το βίντεο δείχνει εικόνες από τα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, στην περιοχή των Εξαρχείων.Ο καθηγητής του ΕΜΠ Κίμωνας Χατζημπίρος έκανε λόγο για μετατροπή του Πολυτεχνείου σε ορμητήριο και καταφύγιο των κουκουλοφόρων. «Είναι και κρησφύγετα και είναι και χώροι παρασκευής υλικών που χρησιμοποιούνται εκτός των κτιρίων του Πολυτεχνείου. Είναι ορισμένοι θύλακες μέσα στο ίδρυμα. Ενδεχομένως έχουν ευθύνη για το πως επωάστηκε αυτή η κατάσταση εδώ και χρόνια" υποστηρίζει και λέει ότι η όλη κατάσταση "είναι ευθύνη της εκτελεστικής εξουσίας».

Δείτε το Βίντεο με ένα κλικ:

Βίντεο αντιεξουσιαστών προκαλεί με κάψιμο σημαίας

Πανούσης: «Θέλουν νεκρό»

Την ίδια ώρα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης με συνέντευξη του στην RealNews προειδοποιεί πως οι κουκουλοφόροι θέλουν νεκρό, με σκοπό την αναβίωση του Δεκέμβρη του 2008.

«Οι κουκουλοφόροι θέλουν νεκρό για να επιχειρήσουν ένα νέο Δεκέμβριο 2008, όσο και αν η υπόθεση Γρηγορόπουλου ήταν τελείως διαφορετική. Τα αιτήματα των καταληψιών δεν είναι τα συνήθη. Είναι πολιτικά. Και η Πολιτεία δεν μπορεί να διαπραγματεύεται με τρομοκράτες» λέει χαρακτηριστικά.

Καλεί μάλιστα τον πρωθυπουργό να έρθει σε ρήξη με την μειοψηφία εντός του ΣΥΡΙΖΑ και να λάβει αποφασιστικά μέτρα: για την αποκατάσταση της τάξης και της ασφάλειας των πολιτών: «Ήρθε η ώρα του Αλέξη Τσίπρα. Μόνο ο ίδιος ο πρωθυπουργός μπορεί να λύσει το πρόβλημα ολοκληρώνοντας και επιβάλλοντας μια οριστική πολιτική γραμμή στο θέμα. Θα παίξει με το 4% των 'έξαλλων' ή με το υπόλοιπο 32% που τον ψήφισε, τους σοβαρούς, συντηρητικούς και προοδευτικούς πολίτες; Με ποιούς θα πάει και ποιούς θα αφήσει είναι το θέμα» αναφέρει.

Τονίζει μάλιστα ότι για τον ίδιο η επιλογή της παραίτησης δεν είναι εκτός συζήτησης: «Εάν συνεχιστεί η αοριστία που επικρατεί ως προς τις πολιτικές, δεν έχει νόημα η παρουσία μου στο υπουργείο. Ξέρω από βελούδινα διαζύγια» σημειώνει.

Πηγή: Megatv
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη