10 Απρ 2015

Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!!!!

Ο πρωθυπουργός, με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει;“Ήρθε η ώρα του Αλέξη Τσίπρα΅, δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ενώ συνεχίζει: "Μόνο ο ίδιος ο πρωθυπουργός μπορεί να λύσει το πρόβλημα ολοκληρώνοντας και επιβάλλοντας μια οριστική πολιτική γραμμή στο θέμα. Θα παίξει με το 4% των έξαλλων ή με το υπόλοιπο 32% που τον ψήφισε, τους σοβαρούς συντηρητικούς και προοδευτικούς πολίτες; Με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει είναι το θέμα".

Ο Γιάννης Πανούσης απευθύνει έτσι νέα δραματική προειδοποίηση, κάνοντας λόγο για “κατάσταση εκτός ελέγχου” στα Εξάρχεια. Προειδοποιεί δε εκ νέου για “νεκρούς” λέγοντας: Οι κουκουλοφόροι θέλουν νεκρό για να επιχειρήσουν έναν νέο Δεκέμβρη του 2008 όσο και αν η υπόθεση Γρηγορόπουλου ήταν τελείως διαφορετική. Τα αιτήματα των καταληψιών δεν είναι τα συνήθη, είναι πολιτικά και η πολιτεία δεν μπορεί να διαπραγματεύεται με τρομοκράτες".

Επίσης, προαναγγέλει την παραίτησή του εάν οι θέσεις του δεν γίνουν δεκτές. “Εάν συνεχιστεί η αοριστία που επικρατεί ως προς τις πολιτικές, δεν έχει νόημα η παρουσία μου στο υπουργείο. Ξέρω από βελούδινα διαζύγια”, λέει χαρακτηριστικά.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη