10 Απρ 2015

Ενα πορνό την ημέρα τον σεξολόγο κάνει πέρα-VIDEO

MΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ THE JOURNAL OF SEXUAL MEDICINEΤου Gustave Rey

Θαυματουργές ιδιότητες στην ανδρική λίμπιντο φαίνεται να έχει το πορνό. Βεβαίως, κάτι τέτοιο δεν είναι η έκπληξη του αιώνα, αλλά τώρα είναι και επιστημονικά αποδεδειγμένο σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο περιοδικό σεξουαλικής Ιατρικής The Journal of Sexual Medicine.

Για τις γυναίκες, μια επιπλέον ώρα ύπνου ενισχύει την ερωτική επιθυμία. Για τον άνδρα όμως, ένα καλό φιλμ πορνό είναι το καλύτερο φυσικό φάρμακο που τονώνει την libido όσο τίποτα άλλο!

Και πως προκύπτει αυτό?

Ερευνητές απο τα πανεπιστήμια UCLA και Concordia του Καναδά μελέτησαν την συμπεριφορά 280 ανδρών, ηλικίας κατά μέσο όρο 23 ετών. Οι μισοί απ αυτούς ήταν σε σχέση.

Αρχικά, οι νεαροί ρωτήθηκαν σχετικά με το πόσα φιλμ πορνό βλέπουν την εβδομάδα στο σπίτι τους, την σεξουαλική τους συμπεριφορά και το επίπεδο των “ορέξεων” τους.

Κάθε ένας απο αυτούς, κοίταξαν στη συνέχεια, στο χώρο που έγινε η έρευνα ένα φίλμ πορνό με πρωταγωνιστές έναν άνδρα και μια γυναίκα σε σεξουαλική περίπτυξη. Αμέσως μετά αξιολόγησαν τον βαθμό ερεθισμού που τους προκάλεσαν οι ερωτικές σκηνές.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η libido των ανδρών που κοιτούσαν πορνό στο σπίτι τους ήταν στο ζενίθ σε σχέση με εκείνους που κοίταξαν το ίδιο φιλμ στους χώρους της έρευνας. Διαπίστωσαν επίσης ότι μόνο επωφελής είναι η μοναχική αναζήτηση ηδονής στο ιντερντετ για τους άνδρες .

« Η παρακολούθηση πορνοταινιών συνδέεται με μια πιο έντονη libido και επίσης με μια πιο έντονη επιθυμία για σέξ. Είναι σε θέση να ανάψουν την φλόγα ξανά » δήλωσε ο Dr Nicole Praus ένας απο τους επιστήμονες που διενήργησαν την έρευνα.

Οι ερευνητές αναγνώρισαν ωστόσο ότι είναι πιθανό ορισμένοι άνδρες που παρακολουθούν τέτοιου είδους ταινίες να έχουν περισσότερες σεξουαλικές ορμές.

Στο σύνολο τους όμως τα αποτελέσματα δείχνουν ότι πολλές κατακριτέες ιδέες για τους άνδρες που κοιτούν πορνό δεν ευσταθούν. Απεναντίας η έρευνα αποδεικνύει ότι το πορνό με μέτρο και σε ώρες χαλάρωσης συμβάλει σε μια ισορροπημένη και χωρίς προβλήματα σεξουαλική ζωή!

















http://kourdistoportocali.com/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη