8 Ιουν 2015

Τα εγκλήματα των Παλαιστινίων στην Ελλάδα και το Ισραήλ

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σήμερα στη Καβάλα, στα αποκαλυπτήρια του μνημείου των Εβραίων που δολοφονήθηκαν από τους Ναζί. Ο συγκεκριμένος που φοράει μπλουζάκι
που υποδηλώνει την υποστήριξη του στους Ισλαμιστές τρομοκράτες της Γάζας, οτιδήποτε άλλο πέρα από Έλληνα θυμίζει, άλλωστε η φάτσα του τα λέει όλα, αλλά ας σταθούμε στη σημειολογία της φωτογραφίας.
Καταρχάς τι δουλειά έχει η Γάζα, με το μνημείο των ΕΛΛΗΝΩΝ, που δολοφόνησαν οι Ναζί. Δεύτερον, από πότε κάποιος υποστηρίζει τα δίκαια ξένων και υποβαθμίζει τα δίκαια των Ελλήνων. Τρίτον, από πότε κάποιος "Έλληνας" στηρίζει τα δίκαια τρομοκρατών που έχουν δράσει στη χώρα του, όπως οι τρομοκράτες Παλαιστίνιοι που έχουν δολοφονήσει ανθρώπους σε Ελληνικό έδαφος,
Για όσους δεν το ξέρουν να τα υπενθυμίσω.
1. Αεροδρόμιο Ελληνικού 1973. Δύο τρομοκράτες Παλαιστίνιοι επιτέθηκαν με χειροβομβίδες και πυροβολισμούς στην αίθουσα transit του Ανατολικού Αεροδρομίου στο Ελληνικό. Έριξαν πρώτα τις χειροβομβίδες και στη συνέχεια άρχισαν να πυροβολούν με πολυβόλα αδιακρίτως. Τρεις νεκροί και 55 τραυματίες ήταν ο τραγικός απολογισμός της επίθεσης.
2. Ταξιδιωτικό πρακτορείο, Πειραιάς 1981, οδό Φίλωνος, το οποίο θεωρούσαν ότι εκπροσωπούσε «ισραηλινά συμφέροντα». Αποτέλεσμα της βομβιστικής επίθεσης ήταν να χάσουν τη ζωή τους δύο άτομα και να τραυματιστούν εβδομήντα δύο. Την ευθύνη της τρομοκρατικής επίθεσης ανέλαβε η παλαιστινιακή οργάνωση «15 Μάη»
3. Πρεσβεία Ισραήλ 1981, επίθεση με δύο βόμβες σχετικά μεγάλης ισχύος οι οποίες εξερράγησαν με διαφορά πέντε λεπτών σημειώθηκε εναντίον της ισραηλινής πρεσβείας από τη παλαιστινιακή οργάνωση «15 Μάη»
4. «City of Poros» 1988. Τρομοκράτες Παλαιστίνιοι δολοφονούν εν ψυχρώ 9 ταξιδιώτες, ενώ από τύχη δεν εξεράγει αυτοκίνητο που έχουν παγιδεύσει με εκρηκτικά, το οποίο θα προσέγγιζε στον χώρο αποβίβασης των ταξιδιωτών. Η έκρηξη που θα ακολουθούσε θα προκαλούσε την «προσδοκώμενη αιματοχυσία»
5. Πάτρα 1991. Μια εκκωφαντική έκρηξη, παγώνει ολόκληρο το κέντρο, αλλά και μακρύτερα από αυτό, της Πάτρας. Ο θάνατος, αλλά και ένα σύννεφο καπνού, «σκέπασαν» τον ουρανό της πόλης. Μια φονική έκρηξη της βόμβας στην οδό Βότση, στα γραφεία μιας courier, κόστισε τη ζωή έξι Ελλήνων, που απλώς έτυχε είτε να εργάζονται εκεί είτε να διέρχονται από το σημείο. Η βόβμα εξερράγη στα χέρια του Παλαιστινίου τρομοκράτη Αχμέτ Χασικέχ. Εννέα νεκροί και 94 τραυματίες ήταν ο απολογισμός της επίθεσης.
6. Εταιρεία ασφαλείας (της αποδόθηκε ότι εκπροσωπεί ισραηλινά συμφέροντα) στη λεωφόρο Μεσογείων στο Χαλάνδρι 1990. Βομβιστική επίθεση που κατέστρεψε ολοσχερώς το κτίριο. Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα. Την ευθύνη ανέλαβε η Παλαιστινιακή οργάνωση «Ομάδα Επαναστατικής Λαϊκής Αλληλεγγύης»
Τέλος να πω και το προφανές, μια και ο διανοητικά καθυστερημένος, που ποζάρει με το μπλουζάκι υποστήριξης των τρομοκρατών, είναι Πόντιος.... ότι την ιδιαίτερη πατρίδα του και τους οικείους του, τους δολοφόνησαν Ισλαμιστές, όπως αυτοί που υποστηρίζει.
Υ.Γ Με αναφορά σε όλα τα ανωτέρω, όποιος στηρίζει τους Ισλαμιστές τρομοκράτες είναι προδότης, δοσίλογος και δεν αξίζει την Ελληνική Ιθαγένεια. Έτσι για να βάλουμε και τα πράγματα στη θέση τους με τους Ελληνόφωνους διανοητικά ανεπαρκείς που τρώνε κουτόχορτο με τη σέσουλα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη