9 Ιουλ 2015

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΓΙΑ ΠΟΣΟ Μ@Λ@Κ$Σ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ;

Ας υποθέσουμε λοιπόν - όπως έλεγε και ο Καρυωτάκης - ότι έχουμε ρευστό 1 μύριο δολάρια και το επενδύουμε στην αγορά παραγώγων του
ευρω...δολαρίου.
Σε αυτή την αγορά λοιπόν, όσο ρευστό ακουμπάς, σου επιτρέπουν να το ...πολλαπλασιάζεις στην πράξη επί τριάντα φορές!
ΕΠΙ 30 ΦΟΡΕΣ για να το κατανοήσεις καλύτερα αναγνώστη μου...

Πάμε τώρα στον πρώην υπουργό των Οικονομικών μας, στου οποίου τα χέρια ο Αλέξης Τσίπρας εμπιστεύθηκε την διαπραγμάτευση για τις τύχες της Ελλάδας...

Ο κύριος καθηγητής λοιπόν, ο λαοπρόβλητος Βαρουφάκης, με την παραμικρή του δήλωση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την οποιαδήποτε μάζωξη Ευρωπαίων και ΔΝΤιανών για την Ελλάδα, ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΣΑΝ ΚΑΒΛΩΜΕΝΟΣ ΕΦΗΒΟΣ!

Τώρα ας θυμηθούμε κάποια άλλα πράγματα...

Γιατί ο κύριος Βαρουφακης, συνεργάστηκε και στήριξε ότι πιο σκοτεινό εχει περάσει απο την Ελληνική πολιτική σκηνή και τα πέριξ.
Απο συνέταιρος με τον Γιαννο Παπαντωνίου, μάρτυρας υπεράσπισης του «Ανδρικου» Παπανδρεου και ... «εκτιμητής» του καταδικασμενου απατεώνα Σόρος!

Επίσης να θυμηθούμε ότι φύλλο και φτερό είχε κάνει το ΣΔΟΕ την ΜΚΟ του Γιάννου Παπαντωνίου (ως «ινστιτούτο» λειτουργούσε), το 2013 και εκτός από τα λαυράκια, τις κρατικές και ιδιωτικές χορηγίες, το μαύρο σκοτάδι στην διαχείριση, είχε πέσει πάνω και στον …Βαρουφάκη!!!
Ναι, τον γνωστό «αντιμνημονιακό», πρώην ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, που ήταν σύμφωνα με τα τότε ευρήματα, τακτικό και ιδρυτικό μέλος του «ινστιτούτου»!
Νιώθετε καμιά έκπληξη;

Ένας «αντιμνημονιακός», ιδρυτικό και τακτικό μέλος σε ΜΚΟ του Γιάννου…

Μήπως να ασχοληθεί η ΝΔ λίγο περισσότερο με τον κύριο αυτό;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη