23 Αυγ 2015

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!!!

Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο Σερραίος Βουλευτής Κώστας Καραμανλής .

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ήδη έχει ξεκινήσει τον προεκλογικό αγώνα στον Ν. Σερρών  με καθημερινές   συγκεντρώσεις στελεχών και φίλων του και με στόχο την δραστηριοποίησή τους στις προσεχείς εκλογές.Αξίζει τον κόπο να σημειωθεί ότι ο κ. Καραμανλής έχει ήδη εξασφαλίσει την επανεκλογή του  αφού κατέλαβε την 1η θέση στις εκλογές του Ιανουαρίου και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη σε ψήφους κ . Φωτεινή Αραμπατζή.
Στενοί του συνεργάτες τονίζουν ότι η στάση αυτή του κ. Καραμανλή έχει να κάνει με το ""ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ "" και την αγάπη του για την κεντροδεξιά παράταξη.
Βέβαια κομματικά στελέχη στο νομό Σερρών είναι ιδιαίτερα ανήσυχα για την γενικότερη πορεία της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές και φοβούνται ότι το γενικότερο κλίμα και  μια σημαντική μείωση των πανελλαδικών της ποσοστών του κόμματος θα συμπαρασύρει πτωτικά και τα ποσοστά  Ν. Σερρών.
Λένε ότι συνήθως ο Ν. Σερρών είναι περίπου 10% πάνω από το πανελλαδικό ποσοστό της ΝΔ  αλλά μια πτώση του κόμματος  πανελλαδικά στο 20-22% είναι πιθανό να στερήσει την 2η βουλευτική έδρα από την ΝΔ και να μην εκλεγεί η κ. Φωτεινή Αραμπατζή.
""onlyone""
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη