23 Αυγ 2015

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΡΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ!

Επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ με το δεξί για τον ΗΡΑΚΛΗ, ο οποίος έχει στον πάγκο του τον καλύτερο αυτή τη στιγμή στην Σούπερ Λίγκ προπονητή, τον Νίκο Παπαδόπουλο!
 Το γκολ του Περόνε ήταν
αρκετό για να περάσει ο Ηρακλής με νίκη (1-0) από την Μυτιλήνη, κυριαρχώντας απέναντι στην Καλλονή!
 Με 4-2-3-1 παρέταξαν τις ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο οι δύο προπονητές.
Για την Καλλονή ο Χογκ ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Τσαμπούρης δεξιά στην άμυνα, ο Κρολ αριστερά και οι Αντέτζο, Αναστασιάδης στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Κεϊτά, Καλτσάς και μπροστά τους ο Μανούσος δεξιά, ο Γεωργίου αριστερά και ο Κλαντρούμπσκι στον άξονα. Στην κορυφή ο Μάρκοβιτς.
 Για τον Ηρακλή ο Χουάντερσον πήρε θέση κάτω από τα γκολπόστ, με τον Μπουκουβάλα να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Σαραμαντά στο αριστερό και τους Στάμου, Μπαρτολίνι να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
Στα χαφ οι Ιντζόγλο, Λάζαρ και μπροστά τους ο Κυριακίδης δεξιά, ο Τσιλιανίδης αριστερά και ο Ρομάνο στον άξονα. Μοναδικός προωθημένος ο Περόνε. Δυνατά ο Ηρακλής και 0-1 Ο Ηρακλής μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε από το πρώτο λεπτό και μόλις στο 7' πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Τσιλιανίδης έδωσε ωραία στον Περόνε και αυτός με άψογο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χογκ για το 0-1 από πολύ νωρίς. Φάσεις ο «Γηραιός», προβληματική η Καλλονή Βέβαια, ο «Γηραιός» δεν έμεινε στο τέρμα αυτό και είχε κι άλλες φάσεις να σημειώσει και δεύτερο τέρμα, ενώ έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο με κάτω την μπάλα, είχε ωραίους συνδυασμούς και ήταν καλά στημένος αμυντικά. Στον αντίποδα η Καλλονή προβλημάτισε αρκετά στο πρώτο μέρος, δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων και είχε μερικά... θέματα στο αμυντικό σκέλος. Η επόμενη καλή στιγμή ήταν στο 12', όταν ο Τσιλιανίδης έβγαλε και πάλι για τον Περόνε, που μπήκε από δεξιά στην περιοχή και έκανε το πλασέ, με τον Χογκ να αποκρούει. Ένα σουτ του Λάζαρ στο αμέσως επόμενο λεπτό κόντραρε και αυτό του Τσιλιανίδη στην επαναφορά έφυγε πάνω από τα δοκάρια του γκολκίπερ της Καλλονής, που απείλησε για πρώτη φορά στο 16', όταν ο Μανούσος έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Χουάντερσον δεν απέκρουσε και ο Σαραμαντάς παραχώρησε κόρνερ.
 Η κεφαλιά του Αναστασιάδη στο ίδιο λεπτό δε βρήκε δίχτυα, τη στιγμή που η επόμενη φάση ήταν στο 27', όπου από λάθος του Αντέτζο ο Τσιλιανίδης μπήκε στη φάση, με τον Χογκ να τον προλαβαίνει και να μπλοκάρει. Το δίδυμο Τσιλιανίδη, Περόνε πρωταγωνίστησε και στο 29', όταν οι δυο τους συνδυάστηκαν ωραία και ο δεύτερος έβγαλε τη συρτή σέντρα για τον Κυριακίδη, που πλάσαρε άουτ από δεξιά, ενώ από το κεφάλι του Κεϊτά η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα του Χογκ, που μπλόκαρε, μετά τη σέντρα του Λάζαρ στο 32'. Το σουτ του Περόνε έξι λεπτά αργότερα δε βρήκε στόχο, με τους γηπεδούχους να έχουν την καλύτερη στιγμή στο 40', όπου η μπάλα έφτασε στον Μανούσο, το δυνατό σουτ του οποίου κατέληξε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χουάντερσον. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, δοκάρι οι φιλοξενούμενοι Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με τον Ηρακλή να έχει το προβάδισμα και στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα ήταν διαφορετική. Η Καλλονή ανέβασε την απόδοσή της, ωστόσο δεν απείλησε σε κανένα σημείο, παρά μόνο φώναξε για χέρι του Ιντζόγλου στο 53' σε φάση που ο Στυλιαράς έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, αλλά ανούσια, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να... κλειδώσουν το «τρίποντο». Στο 72' ο Κεϊτά έκανε λάθος, ο Κυριακίδης έκλεψε την μπάλα και έκανε το πλασέ, με αυτή να περνάει... ξυστά από το αριστερό δοκάρι του Χογκ, ενώ στο 79' η κεφαλιά του Μπαρτολίνι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα, με τον Κυριακίδη να σουτάρει άουτ, αφού πήρε το... ριμπάουντ. Έτσι, το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους, με τον Ηρακλή να επιστρέφει στη Σούπερ Λίγκα με το... δεξί.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη