22 Αυγ 2015

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ!!!

Συχνά πυκνά ακούω το τελευταίο διάστημα για την δυνατότητα και την ανάγκη συγκρότησης κυβέρνησης
Εθνικής Ενότητας ή αλλιώς κυβέρνησης προσωπικοτήτων.
Το γεγονός δεν είναι καθόλου τυχαίο και είναι το κυρίαρχο σχέδιο διακυβέρνησης της χώρας που  εξυπηρετεί όλους  εκτός από τον λαό.
Το τραγικό πολιτικό-οικονομικό γεγονός της ψήφισης του  3ου μνημονίου killer( που μας οδήγησαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ) από την αριστερά ,το κέντρο,  την κεντροδεξιά και την δεξιά ,θα πρέπει άμεσα να εφαρμοστεί. 
Είναι απολύτως βέβαιο ότι η σκληρότητα των μέτρων θα φτωχοποιήσει τελείως  τα λαϊκά στρώματα ενώ θα εξαφανίσει την εναπομένουσα αστική τάξη μαζί με  τους αγρότες.
Κανένα κόμμα ,αριστερό,κεντρώο, η κεντροδεξιό, δεξιό,έστω και αν προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας στις προσεχείς εκλογές (με στόχο να  ψηφίσει τους εφαρμοστικούς νόμους),δεν θα μπορέσει να σταθεί πολιτικά για μεγάλο χρονικό διάστημα .
Η μόνη λοιπόν δυνατότητα που έχουν τα υπάρχοντα κόμματα του λεγόμενου  ""ευρωπαϊκού τόξου"" συμπεριλαμβανομένου και του ΣΥΡΙΖΑ για να υλοποιήσουν το 3ο μνημόνιο killer αλλά και  να διασωθούν πολιτικά είναι η ""Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας"" .
Η κυβέρνηση της ""Μεγάλης Απάτης ""
- θα εφαρμόσει με θρησκευτική ευλάβεια το μνημόνιο killer , 
-θα διατηρήσει δια της πλαγίας τα  συστημικά  κόμματα  στην εξουσία ενώ ..
οι ""σοφοί" εξωκοινοβουλευτικοί κυρίως  παράγοντες που θα φαίνεται ότι ασκούν την πολιτική( από θέση του πρωθυπουργού και των υπουργών , γενικών γραμματέων κλπ.) θα επωμισθούν το μεγαλύτερο μέρος του ανύπαρκτου για αυτούς πολιτικού κόστους ,διασώζοντας τους βασικούς παίχτες του αποτυχημένου  πολιτικού μας συστήματος ..
"Suslov"
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη