6 Αυγ 2015

SOS: Η επιχείρηση ''ΚΥΨΕΛΗ'' των Σκοπιανών, συνδέει χτύπημα ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ στην ΕΛΛΑΔΑ;

Άκρως ανησυχητικά είναι τα ευρύματα των Μυστικών Υπηρεσιών των Σκοπίων, τα οποία συνδέουν δύο φιλοτζιχαντιστικές οργανώσεις στα Σκόπια με την Ελλάδα!
Σήμερα γράψαμε εδώ:


για τις συλλήψεις που έγιναν στη γειτονική χώρα και το ανθρωποκυνηγητό που συνεχίζεται για να συλληφθούν και τα υπόλοιπα ύποπτα στοιχεία που ήρθαν από την Τουρκία και έχουν πολεμήσει στη ΣΥΡΙΑ στο πλευρό του Ισλαμικού Κράτους!
Οι φιλοτζιχαντιστικές ΜΚΟ των Σκοπίων που βρίσκονται κάτω από τον φακό της έρευνας των Μυστικών Υπηρεσιών, είναι η ΣΠΙΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ("Iskra na milosta»), καθώς και η "Ισλαμική Νεολαία της Σαρία"

Το πιο ανήσυχο απ όλα είναι ότι έχουν κατασχεθεί πάρα πολλές ποιοτικές τηλεπικοινωνιακές συσκευές που είχαν στην κατοχή τους οι Τζιχαντιστές!
Συσκευές με τις οποίες άνετα θα μπορούν να συντονίσουν ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ τους ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ... αν αποφασίσει να χτυπήσει τη χώρα μας!

Συνδέστε τώρα όλο αυτό το σκηνικό με την αγαπημένη μας φίλη την ΤΟΥΡΚΙΑ η οποία ΕΦΟΔΙΑΣΕ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας σχετικά με τους χιλιάδες λαθρομετανάστες πους έχουν κατακλύσει την ΑΘΗΝΑ και κυρίως τα ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ;

ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη