15 Σεπ 2015

Κε ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΟΥΝΑΕΙ ΜΑΝΤΗΛΙ

Ο Φωτόπουλος βρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ: Πουλάει και διαλύει τη ΔΕΗ


Χθες βράδυ στο ντιμπέϊτ ο κ. Τσίπρας για άλλη μια φορά έλεγε και ξανέλεγε ότι η ΔΕΗ παραμένει στο δημόσιο και και και... Σήμερα μερικές ώρες μετά το ντιμπέϊτ ήρθε δυστυχώς για τον παραιτηθέντα πρωθυπουργό η πληρωμένη απάντηση από έναν δικό του άνθρωπο που τον στήριξε με θέρμη και με αγωνιστικότητα. Ο λόγος για τον κ. ΝΙΚΟ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ.






Με ανοιχτή του δήλωση ο Νίκος Φωτόπουλος αναφέρει ότι με τα όσα συμφώνησε και ψήφισε, η ΔΕΗ χάνει άμεσα το 25% των πελατών της στη λιανική.
Η ΔΕΗ διαλύεται και πουλιέται με το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ο συνδικαλιστής και πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Νίκος Φωτόπουλος.
Με ανοιχτή του δήλωση ο Ν. Φωτόπουλος αναφέρει ότι με τα όσα συμφώνησε και ψήφισε, η ΔΕΗ χάνει άμεσα, αυθαίρετα και πραξικοπηματικά, με τη λογική του "αποφασίζουμε και διατάσσουμε" το 25% των πελατών της στη λιανική και τουλάχιστον το 50% (!!) μέχρι το 2020.
Ταυτόχρονα υποχρεώνεται από τον Οκτώβρη κιόλας να πουλά στους ιδιώτες ένα μεγάλο μέρος από τη φθηνή ηλεκτρική παραγωγή της που προέρχεται από λιγνίτες και νερά!!

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη