6 Σεπ 2015

Άγριο κράξιμο της Ελεονώρα Μελέτη στο Instagram - Γιατί τα πήρε η παρουσιάστρια; (PHOTOS)

Η φρενίτιδα των social media φαίνεται πως τάραξε και δικαιολογημένα τα νεύρα της Ελεονώρας Μελέτη. Ο λόγος; Τα
φίλτρα, το photoshop, οι σκιάσεις, το «πάστωμα» κι οι δέκα τόνοι λακ των celebrities, που προκειμένου να ανεβάσουν μια φωτογραφία στον προσωπικό τους λογαριασμό, περνάνε απ” τους «συντελεστές της Vogue» για έγκριση, με μόνο στόχο τα εκατοντάδες like.
Έξω απ” τα δόντια τα είπε λοιπόν, κι η γνωστή παρουσιάστρια, κράζοντας κάθε γυναικεία ύπαρξη του instagram και του facebook, που αδυνατεί να αποδεχτεί τη φυσική της ομορφιά και χάρη, όποτε και κρύβεται, παρέα με τις ανασφάλειες της, πίσω από επεξεργασίες και σχεδόν επαγγελματικά «μοντάζ». Πόσο χαίρομαι που η μία μετά την άλλη ακολουθούν την δική μου φιλοσοφία. Πόσο σημαντικό οι αναγνωρίσιμοι άνθρωποι γύρω μας να στηλιτεύουν το «ψεύτικο».

Τόσο το βίντεο που ανέβαζε όσο και το σχόλιο από κάτω, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως ήταν καυστικά μεν, to the point από την άλλη. Και φυσικά, απέσπασε και τα ανάλογα σχόλια απ” τους διαδικτυακούς της φίλους που όχι μόνο συμφώνησαν αλλά της «έβγαλαν» και το καπέλο. Βλέπετε, η Ελεονώρα, προωθεί αυτό ακριβώς που λέει… τη φυσική της ομορφιά, αρέσει δεν αρέσει. Γι” αυτό τελικά και μας αρέσει!







athensmagazine.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη