10 Οκτ 2015

ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΝΤΟΥΡΜΑΖ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΣΦΠ


Σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στον Ολυμπιακό, ενόψει του προσεχούς ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Όπου πρόβλημα βάλτε δίπλα το όνομα του Τζίμι Ντουρμάζ ο οποίος τραυματίστηκε στο χθεσινό νικηφόρο ματς (2-0) της Σουηδίας επί του Λιχτενστάιν, για τον 7ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2016.


Πιο συγκεκριμένα ο άσος των Πειραιωτών τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στο 69ο λεπτό του αγώνα.

Σύμφωνα με τον Σουηδό ομοσπονδιακό τεχνικό, Έρικ Χάμρεν, ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για μια εβδομάδα, κάτι που σημαίνει πως δεν θα ενισχύσει την ομάδα του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη για την 7η αγωνιστική της Super League.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντουρμάζ στον εν λόγω αγώνα έδωσε την ασίστ στον Μπεργκ, στο πρώτο γκολ των Σουηδών.



Το χθεσινό παιχνίδι της Σουηδίας με το Λιχτεντάιν, στο πλαίσιο του 7ου ομίλου των προκριματικών του EURO 2016, δεν είχε άσχημα νέα μόνο για τον Ολυμπιακό, λόγω του τραυματισμού του Τζίμι Ντουρμάζ, αλλά και για τον Παναθηναϊκό, καθώς τραυματίστηκε και ο Μάρκους Μπεργκ.

O στράικερ των «πράσινων» τραυματίστηκε στο χθεσινό νικηφόρο ματς της Σουηδίας στο Λιχτενστάιν με 2-0 και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για μια εβδομάδα, κάτι που σημαίνει πως δεν θα ενισχύσει την ομάδα του στο ματς της Λεωφόρου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 7η αγωνιστική της Super League.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη