26 Απρ 2016

Απίστευτο! Πέταξαν έξω από την βουλή τον Γεωργιάδη. Δείτε γιατί...

Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό και την
κυβέρνηση ως ψεύτες. 
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Γεωργιάδης κατά την τοποθέτησή του: «Μεγαλύτερους θεσιθήρες και ψεύτες σαν και εσάς δεν έχει ξαναδεί ο τόπος. Ντροπή σας! Θα έπρεπε να ντρέπεστε... Μας λέτε τώρα ότι τα ψηφίζετε όλα γιατί έχουν πρόβλημα τα Ταμεία. Όταν υποσχόσασταν 13η σύνταξη δεν ξέρατε ότι υπάρχει πρόβλημα στα Ταμεία;» 
Ο προεδρεύων Νίκος Μανιός τον κάλεσε να χρησιμοποιεί ηπιότερες εκφράσεις, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να απαντάει ότι την ίδια στάση κρατούσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όλα τα προηγούμενα χρόνια.
 «Εμείς την τρόικα την φέρναμε στα υπουργεία. Εσείς τους παρακαλάτε δίπλα στην πισίνα του Χιλτον. Τους παρακαλάτε να αφήσουν λίγο το μπάνιο τους και να μας επιβάλλουν επιπρόσθετα μέτρα» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης, φωνάζοντας.
Και ενέτεινε την επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Καλά δεν ντρέπεστε; Δεν παραιτείστε; Τσίπα δεν έχετε να λέτε μια ζωή τα αντίθετα και τώρα να έρχεστε και να κάνετε τα ανάποδα από όσα λέγατε μόνο κα μόνο για να μείνετε στην καρέκλα;» 
Στη συνέχεια, ακολούθησε μία απίστευτη επίθεση εναντίον του κου Κατρούγκαλου και προσπάθειες απάντησης επί του προσωπικού από τον κύριο Αλεξιάδη. 
Όταν η ένταση έφτασε να χτυπά «κόκκινο» ο προεδρεύων κ.Μανιός αναγκάστηκε να αποβάλει από την αίθουσα τον Άδωνι Γεωργιάδη καθώς τον κατηγόρησε ότι προκαλεί εντάσεις.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη