24 Απρ 2016

Η παρέμβαση της Μαρίας Σπυράκη στο συνέδριο της ΝΔ

Yποστηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την τροπολογία με την οποία Δήμαρχοι και
Περιφερειάρχες που εκλέγονται με τη Νέα Δημοκρατία να είναι αυτοδίκαια, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής.
-Από το Σεπτέμβριο και μετά, με το δημοψήφισμα στο Ηνωμένο Βασίλειο και ανεξαρτήτως του αποτελέσματος , προβλέπω ότι θα διογκωθεί ο ευρωσκεπτικισμός.
-Η Νέα Δημοκρατία θα κληθεί για μια ακόμη φορά να παίξει τον ιστορικό ρόλο της μοναδικής πολιτικής δύναμης που θα εκφράσει το μπλοκ των ευρωπαϊκών δυνάμεων στη χώρα. Ο ιστορικός χώρος αυτός θα ανήκει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όχι μόνο γιατί εξελέγη μέσα από ανοιχτή διαδικασία στην ηγεσία του κόμματος, αλλά και γιατί ο ίδιος μπορεί να τον διαδραματίσει στην καλύτερη δυνατή του εκδοχή.
-Δυνάμεις που νομίζουν ότι βρίσκονται στα δεξιά μας αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα θα συναντηθούν από διαφορετικές αφετηρίες, και θα ενισχύσουν τον ευρωσκεπτικισμό.
-Να μην επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση να χάσουμε το ιστορικό κεκτημένο της παράταξης. Να μην επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση να καταντήσει η χώρα παρίας.
-Με όλες μας τις δυνάμεις να κυριαρχήσουμε στο πεδίο των ιδεών όπως συμβαίνει τώρα σταδιακά και το δείχνουν όλες οι μετρήσεις.
-Να ονειρευτούμε την ευρωπαϊκή Ελλάδα του μέλλοντος και όταν κληθούμε να κυβερνήσουμε να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος και να είμαστε οι εκφραστές της Ελλάδας που δημιουργεί.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη