7 Νοε 2016

11ος Κύκλος Συναπαντημάτων Ποντιακής Νεολαίας στην Ευρώπη – Μέρες γεμάτες Πόντο

Δύο πόλεις, δύο μέρες, μια νεολαία! Με αυτό το σύνθημα και φέτος
η Ποντιακή Νεολαία της Ευρώπης καλεί όλους τους Πόντιους άνω των 6 ετών να δώσουν το παρών στις 19 & 26 Νοεμβρίου 2016 στον 11ο Κύκλο Συναπαντημάτων Ποντιακής Νεολαίας στην Ευρώπη, που θα πραγματοποιηθεί στο Βάιμπλινγκεν και το Τρόισντορφ (Bonn / Rhein-Sieg) της Γερμανίας. Πρώτος σταθμός του κύκλου που διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων στην Ευρώπη (ΟΣΕΠΕ) είναι το Βάιμπλινγκεν. Οι συμμετέχοντες και στους δύο σταθμούς θα αναπτύξουν τρεις θεματικές ενότητες: Η ενδυμασία στον Πόντο Οι 4 εποχές του Πόντου Ποντιακή Νεολαία Ευρώπης και μελλοντικές δραστηριότητες.











Για πρώτη φορά, φέτος, θα πραγματοποιηθούν και ενότητες για παιδιά από 6-14 ετών. Οι μικροί σύνεδροι θα ασχοληθούν με δύο θέματα:
Το πρόγραμμα τόσο του Τρόισντορφ όσο και του Βάιμπλινγκεν ξεκινά στις 10:30 το πρωί, τις ημέρες πραγματοποίησης του 11ου Κύκλου Συναπαντημάτων Ποντιακής Νεολαίας στην Ευρώπη στην κάθε πόλη. Στις 14:00 οι σύλλογοι πρέπει να προσέλθουν στην αντίστοιχη αίθουσα πραγματοποίησης του συναπαντήματος και να δηλώσουν την παρουσία τους. Ο κάθε κύκλος αρχίζει στις 14:30.
Πέρυσι, ο 10ος Κύκλος Συναπαντημάτων Ποντιακής Νεολαίας στην Ευρώπη είχε πραγματοποιηθεί στο Έχιγκεν και το Αμβούργο.
 http://www.pontos-news.gr/article/156326/11os-kyklos-synapantimaton-pontiakis-neolaias-stin-eyropi-meres-gemates-ponto
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη