2 Νοε 2016

Πέφτουν μεγάλα κεφάλια: Αυτούς τελειώνει η ΚΕΔ!

 Μέχρι και δέκα ρέφερι είναι πολύ πιθανό να «κοπούν» από τους πίνακες διαιτητών, τη στιγμή που αύριο (3/11) θα συνεδριάσει
για πρώτη φορά το Δ.Σ. της Επιτροπής Εξομάλυνσης.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» στη «μαύρη λίστα» του Γιώργου Μπίκα, αλλά και των Καλύβα, Τσαχιλείδη, βρίσκονται μεταξύ άλλων οι διαιτητές: Παππάς, Λαμπρόπουλος, Μήτσιος, Βοσκάκης, Δελφάκης, Πουλημάς, Νεοφυτιάδης και Δημητρόπουλος στον οποίο έχει επιβληθεί περιοριστικός όρος για την εμπλοκή του στην εγκληματική οργάνωση.

Εκτός από αυτούς τους οκτώ υπάρχουν ακόμη δύο ονόματα. Ο λόγος για τους Σπάθα και Γιάχο για τους οποίους η ΚΕΔ έχει ζητήσει τη γνωμάτευση από τη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ για το αν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει, καθώς έχουν εμπλοκή στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, χωρίς όμως να τους έχει επιβληθεί κάποιος περιοριστικός όρος. 
Αν, λοιπόν, η νομική υπηρεσία είναι αρνητική για τους Σπάθα και Γιάχο, τότε θα κοπούν κι εκείνοι. Παράλληλα στην ΚΕΔ υπάρχει δυσαρέσκεια και για ορισμένους διεθνείς διαιτητές, όμως τους συγκεκριμένους δεν μπορούν να τους βγάλουν εκτός πινάκων.
Από εκεί και πέρα για το «αιώνιο» ντέρμπι της Κυριακής στο Καραΐσκάκη φαίνεται πως ο Τάσος Σιδηρόπουλος είναι το φαβορί για να σφυρίξει το ματς, με τον Μάνταλο να έχει λιγοστές πιθανότητες.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη